Головна Новини Дозвілля психологія Які знаки Зодіаку у 2022 році "зачаровані" від невдач
commentss НОВИНИ Всі новини

Які знаки Зодіаку у 2022 році "зачаровані" від невдач

Астролог Світлана Драган розповіла, кому з представників зодіакального кола варто чекати від 2022 року змін на краще

16 січня 2022, 08:50 comments1240
Поділіться публікацією:

Кожен сподівається, що новий 2022 буде сприятливим і принесе безліч хороших подій. І, за словами астролога Світлани Драган, так точно буде для представників чотирьох знаків Зодіаку, бо вони "зачаровані" від невдач на цей рік. Хто вони?

Які знаки Зодіаку у 2022 році "зачаровані" від невдач

Гороскоп на 2022 рік (фото з відкритих джерел)

Овен

Експерт каже, що люди, які народилися під знаком Овна, проживуть 2022 рік ніби у казці. У них будуть успіхи як у професійній сфері, так і в особистій. Для них будуть відкриватися нові горизонти та можливості, але щоб Овни сповна змогли насолодитися цими благами, їм потрібно перестати бути впертими.

Тельці

Поточний рік принесе представникам цього знаку велику кількість приємних змін. Вони зможуть змінити професію на більш вдалу та розірвати стосунки, які давно перестали приносити задоволення та радість. Можливі великі угоди, вигідні контракти, тому зірки радять Тельцям не боятися ризикувати.

Рак

Цей рік, за словами астролога, буде для Раків наповнений яскравими емоціями, враженнями та новими знайомствами, які обернуться вдалими можливостями. Але щоб не пропустити нічого важливого, Тельцям радять тримати себе постійно у тонусі.

Терези

Представникам цього знака у 2022 році не доведеться розслаблятися, але у результаті на них чекає безліч позитивних змін. Терези можуть переїхати у новий будинок, змінити сферу діяльності або завести корисні знайомства.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку можуть відсвяткувати весілля у 2022 році.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що астрологи назвали представників знаків Зодіаку, які зможуть покращити своє фінансове становище та розбагатіти у 2022 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини