Головна Новини Дозвілля психологія Названо три знаки Зодіаку, які можуть відсвяткувати весілля у 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три знаки Зодіаку, які можуть відсвяткувати весілля у 2022 році

Астрологи виділили три знаки Зодіаку, які влаштують весілля у 2022 році

14 січня 2022, 00:32
Поділіться публікацією:

2022 року відносини деяких знаків Зодіаку перейдуть на новий рівень. Читайте далі і дізнайтеся, на кого чекають кардинальні зміни в особистому житті. Астрологи виділили три знаки Зодіаку, які влаштують весілля у 2022 році.

Названо три знаки Зодіаку, які можуть відсвяткувати весілля у 2022 році

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Терези

Терези відчують, що зустріли свою людину, з якою захочуть провести все життя. Проте представникам цього знака Зодіаку треба навчитися приймати те, що світ неідеальний, інакше дрібних сварок у стосунках не уникнути. Тільці прагнуть досягти максимального комфорту в житті, але їм потрібно навчитися хоча б іноді розслаблятися та забувати про проблеми.

Стрілець

Стрільці можуть одружитися вже цього року, бо будуть впевнені у своєму виборі. Вони без вагань підуть під вінець із партнером, з яким буде повне розуміння. Астрологи кажуть, що уродженцям цього знака по-доброму заздрити багато хто.

Водолій

Цей рік сповнений випробувань для представників цього знака у професійній сфері, а от у коханні все буде чудово. Вони можуть зустріти саме ту людину, яка їм потрібна і офіційно оформити відносини до кінця 2022 року.

Згадаймо гороскопи на різну тематику просто заполонили мережу. Дослідники з'ясували, які типи людей схильні довіряти прогнозам астрологів. Як пише Psych News Daily, нарцисизм — найсильніший показник віри в астрологію. Крім того, віра пов'язана з інтелектом: що вище IQ, то нижче ймовірність читання гороскопів. Є також кореляція зі статтю та віком: жінки та літні люди більше схильні довіряти зіркам.

Вчені опитали 264 особи, більшість із яких були жінки віком від 25 до 34 років. Добровольці пройшли кілька особистих тестів, короткий тест на інтелект та заповнили дві анкети. Перша допомогла оцінити рівень віри в астрологію, друга – рівень нарцисизму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини