Головна Новини Дозвілля психологія Які знаки Зодіаку найчастіше стають мільярдерами: відповідь астрологів
commentss НОВИНИ Всі новини

Які знаки Зодіаку найчастіше стають мільярдерами: відповідь астрологів

Знаки, які відрізняються своєю цілеспрямованістю, дружелюбністю і наполегливістю

24 січня 2021, 23:08 comments6561
Поділіться публікацією:

Найчастіше серед інших знаків Зодіаку мільярдерами можуть ставати Діви, Овни, Водолії і Риби. Крім цих знаків, багатими можуть стати Козероги і Стрільці, пише horoscopes.rambler.ru.

Які знаки Зодіаку найчастіше стають мільярдерами: відповідь астрологів

Які знаки Зодіаку найчастіше стають мільярдерами. Фото: pixabay

Діва

Найвищі шанси розбагатіти належать представникам саме цього знака. Щоб це якось довести, варто додати, що серед доларових мільярдерів близько 12% народилися саме під знаком Діви. Вони дуже працьовиті і комунікабельні.

Овен і Водолій

А серед представників цих знаків теж є чимало мільярдерів — близько 8%. За словами астрологів, Водолії мають широкий кругозір, і вони дуже доброзичливі — це і допомагає їм досягати хороших успіхів в житті.

Овни мають рідкісне завзяття і працьовитість. Іноді вони бувають занадто прямолінійними, через це іншим можуть здатися злегка нетактовним. Але саме ці якості часто допомагають їм отримати бажане.

Риби

Серед мільярдерів теж є чимало Риб. Вони наполегливі й уперті, не бояться ризикувати і вміють маніпулювати людьми. Представники цього знака від природи мають гарну інтуїцію і будь-якій ситуації (навіть дуже невигідній) зможуть обернути все на свою користь.

Як повідомляло видання "Коментарі", прогноз астролога на наступний місяць. Українська астролог Марина Скаді на своїй сторінці в соціальних мережах дала прогноз, чого варто очікувати з 19 січня — 18 лютого. За її словами, Сонце буде перебувати в знаку Водолія — це означає, що в цей період будуть переважати прагнення до рівності, незалежності, звільнення від пут, відходу від впливу чужої думки.
Астролог пояснює, що головним принципом Водолія є подолання всіх перешкод і початок чогось нового. Девіз цього знака — "Я вільний!", "Всі вільні".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини