Головна Новини Дозвілля психологія Які жіночі звички можуть відлякувати чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Які жіночі звички можуть відлякувати чоловіків

Експерти перерахували звички, якими «грішать» жінки, не підозрюючи, що цим відлякують від себе чоловіків

12 липня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Часом жінки самі винні в тому, що чоловіки не поспішають робити в їх сторону серйозні кроки, оскільки є певні жіночі звички, які можуть відштовхувати представників сильної статі. Що це за звички?

Які жіночі звички можуть відлякувати чоловіків

Що відлякує чоловіків / Фото: depositphotos

Любов до ниття

Людина, яка постійно всім незадоволена і ниє з приводу і без, викликає лише роздратування, а не любов, згодні? Не кожен чоловік зможе терпіти жінку, яка постійно скаржиться, плюс до всього, він буде думати, що винен у її поганому настрої. Вказане погано відіб'ється на його самооцінці. Рано чи пізно чоловікові набридне вас заспокоювати.

Звичка порівнювати свого чоловіка з іншими

Жінки вважають, що, порівнюючи свого обранця з чоловіком подруги або з іншим чоловіком, вони пробудять у ньому мотивацію до якихось дій, але все навпаки. Постійні порівняння і закиди будуть призводити лише до конфліктів. Чоловіки дуже чутливі до конкуренції й хочуть бути кращими, хоча б для своєї жінки.

Тотальний контроль

У кожного партнера має бути особистий простір. Якщо жінка починає його обмежувати, то не дивно, що чоловіка це відштовхує. Постійна підозрілість, перевірки телефону і контроль можуть зруйнувати відносини, тому не варто тиснути на свого обранця.

Любов до пліток

Чоловіків мало цікавлять різні чутки, "промивання кісточок" подругам та інша жіноча балаканина, але, якщо ви не можете жити без пліток, його це може насторожувати. В обранця можуть з'явитися сумніви щодо того, чи можна довіряти вам якісь свої найпотаємніші бажання і таємниці.

Життя за розкладом

Побут і повсякденна рутина можуть погано позначитися на відносинах, оскільки "сірі" будні потрібно чимось "розбавляти" й залучати у своє життя спонтанність. Але є жінки, у яких дні буквально розписано по годинах і не тільки свої, але й свого партнера. Однак не всім чоловікам до душі таке життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які жіночі звички зачаровують чоловіків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdxftgfdsa

17 липня 2021, 17:37

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html


Новини