Головна Новини Дозвілля психологія Які три переконання здатні зіпсувати ваше життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Які три переконання здатні зіпсувати ваше життя

Психологи назвали три переконання, від яких слід позбутися, щоб вони не зіпсували ваше життя

26 серпня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Якість життя залежить від наших психологічних установок, але часом, вони можуть негативно відбиватися на вашому житті. З якими ж переконаннями варто бути акуратнішими?

Які три переконання здатні зіпсувати ваше життя

Що псує ваше життя. Фото: wallpapers

"Я точно знаю, що роблю"

У будь-якій справі потрібно розвиватися, вдосконалюватися, шукати способи отримати нові знання і досвід. Але цього не буде відбуватися, якщо ви будете дотримуватися принципу, що знаєте все краще за інших. Ця фраза межує з тотальним егоїзмом, який заперечує думку інших людей, а за таких обставин навряд чи можна навчитися чомусь новому.

"Це не справедливо"

Часто життя буває несправедливою, але замість того, щоб сидіти й скаржитися, знайдіть в собі сили все змінити в кращу сторону. Від постійного повторення фрази "це несправедливо" — не змінитися нічого.

"Я буду щаслива, як тільки отримаю..."

Подумайте, чи дійсно ваше щастя залежить від матеріальних речей, наприклад, від покупки нового смартфона? Чи надовго це зробить ваше життя краще? Зрозумійте, що щастя — це стан душі.

Нагадаємо, ми живемо в неспокійний час, тому багато людей постійно відчувають почуття страху, настороженості або небезпеки. Життя досить непередбачуване, тому варто знати, як діяти в тій чи іншій ситуації. А допоможуть вам у цьому наші поради.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що наближається осінь, а це відмінний час, щоб "перезавантажити" своє життя, звільнитися від негативних думок і ментальних бар'єрів, які заважають вам дихати на повні груди й розвиватися. Експерти розповіли, які прості кроки потрібно зробити, щоб змінити своє життя в кращу сторону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини