Головна Новини Дозвілля психологія Які прості кроки допоможуть «перезавантажити» життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Які прості кроки допоможуть «перезавантажити» життя

Ці кроки допоможуть відпустити непотрібні речі та думки

10 жовтня 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

Осінь — відмінний час, щоб "перезавантажити" своє життя, звільнитися від негативних думок і ментальних бар'єрів, які заважають вам дихати на повні груди та розвиватися. Видання Wday розповіло, які прості кроки потрібно зробити, щоб змінити своє життя в кращу сторону.

Які прості кроки допоможуть «перезавантажити» життя

Getty Images

Що потрібно відпустити:

— образи. Не тримайте в собі образи та злості, тому що весь цей негатив "руйнує" вас і не дає рухатися далі. Дратівливість і злість на оточуючих людей або на себе може відгукнутися психосоматичними захворюваннями.

— почуття провини. Не копайтеся в минулому і не коріть себе за помилки, які колись допустили. Краще виправте їх, і зробіть все можливе, щоб надалі їх не повторювати.

— упередження. Будь-які забобони — це ваші власні обмеження, бар'єри на шляху до нового, цікавого і, можливо, доленосного;

— негативні думки. Постарайтеся завжди концентруватися на хороших речах, адже добро відображає добро. Женіть від себе негативні думки, які можуть контролювати ваш настрій, поведінку і страхи.

Що потрібно перестати:

— підтримувати спілкування з токсичними людьми. Мабуть, в оточенні кожної людини знайдеться той, хто завжди чимось незадоволений, завжди псує настрій і його невдоволення поширюється, як по ланцюжку. Краще обмежте спілкування з такими людьми.

— навішувати на себе ярлики та грати ролі, нав'язані суспільством. Пам'ятайте, що ви — особистість і самі вправі розпоряджатися своїм життям. Перестаньте залежати від думки інших людей, які постійно говорять вам, що робити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички слід викинути з життя в 30 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини