Головна Новини Дозвілля психологія Які типи чоловіків «вбивають» жіночу самооцінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Які типи чоловіків «вбивають» жіночу самооцінку

Психологи назвали типи чоловіків, які своїми діями та словами «вбивають» жіночу самооцінку

14 грудня 2021, 22:45 comments1613
Поділіться публікацією:

З деякими чоловіками жінки буквально розквітають, стають впевненішими в собі та щасливими. Але буває і навпаки, коли чоловік "вбиває" самооцінку жінки, внаслідок чого вона втрачає свою привабливість та чарівність.

Які типи чоловіків «вбивають» жіночу самооцінку

Які типи чоловіків «вбивають» жіночу самооцінку (фото з відкритих джерел)

Психологи виділили кілька типів чоловіків, з якими краще не зв'язуватися, щоб потім "не збирати себе" в кріслі психотерапевта.

"Контролер"

Є чоловіки, які люблять все контролювати, і іноді це переходить усі межі. На початку стосунків, жінці це може подобатися, оскільки партнер приймає за неї рішення та піклується про її благополуччя. Але згодом, вона розуміє, що потрапила в пастку, бо вона не має вибору, крім того, який дає їй чоловік. Він головний, і вона повинна робити так, як він сказав. Потім їй потрібно буде звітувати за всі дзвінки, повідомлення, скидати геолокації тощо, тому що "контролери" – страшні ревнивці.

"Критикан"

Такий тип чоловіків вбиває жіночу самооцінку внаслідок постійної критики. Пригнічуючи свою партнерку, він підвищує власне "его". Такий чоловік постійно порівнюватиме дівчину з іншими, робити їй зауваження щодо макіяжу, одягу, кулінарних здібностей та іншого.

"Агресор"

Йдеться не лише про фізичне, а й емоційне насильство (аб'юз). Чоловік "агресор" постійно недоречно жартувати над жінкою, висміюючи, наприклад, її комплекси або робити з неї дурницю, постійно повторюючи: "Тобі здалося", "Ти вигадуєш". При цьому він повторюватиме, що все робить для партнерки, щоб їй було добре. Але потім звинувачує її у тому, що вона цього не цінує.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому чоловіки перебільшують кількість своїх партнерок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини