Головна Новини Дозвілля секс Психологи пояснили, чому чоловіки перебільшують кількість своїх партнерок
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи пояснили, чому чоловіки перебільшують кількість своїх партнерок

Доктор Мітчелл вважає, що такому "статевому пробілу" сприяють три фактори

26 листопада 2021, 05:57
Поділіться публікацією:

У тебе ніколи не виникало відчуття, що твоя сексуальна біографія стає яскравішою з кожною новою твоєю розповіддю про неї? І це при тому, що в той момент, коли ти її проживав, вона не здавалася такою вже привабливою. Ось і воно. Дослідження, проведене старшим дослідником Університету Глазго доктором Кірстеном Мітчеллом, проливає світло на чоловічу сексуальну біографію, і з'ясовуються не дуже компліментарні речі. Про це повідомляє портал Maxim. Власне, мета дослідження доктора Мітчелл полягала в тому, щоб пояснити знамениту в соціологічних колах "статеву прогалину". Її суть: коли чоловіки та жінки відповідають на запитання про кількість партнерів, з'ясовується, що у чоловіків їх приблизно вдвічі більше, ніж у жінок. Хоча, здавалося б, з ким усі ці доблесні чоловіки займаються сексом?

Психологи пояснили, чому чоловіки перебільшують кількість своїх партнерок

Чоловіки (фото з відкритих джерел)

Ось і в останньому масштабному дослідженні, яке Мітчелл взяла за основу свого спостереження — Національному дослідженні сексуальних звичок і поведінки, що включило відповіді 15 тисяч чоловіків і жінок — чоловіки в середньому вказали 14 партнерок за все життя. Тим часом середня кількість партнерів у жінок вдвічі менша – всього 7. Лікар Мітчелл вважає, що такій "статевій прогалини" сприяють три фактори:

Саме чоловіки схильні перебільшувати кількість своїх партнерів. (Наприклад, якщо серед чоловіків мелькала цифра 110 партнерок, то найсексуальніша серед жінок назвала всього 50). Завдяки цим фантазерам зростає середня кількість партнерів по палаті, так би мовити.

Жінки вважають точну кількість партнерів, а чоловіки вважають зразкову – знову ж таки у бік збільшення.

Жінки схильні зменшувати кількість партнерів. Так, вони часто не вважають зв'язки на одну ніч, а заміжні не вважають одноразові зради.

Нагадаємо, відношення повинні приносити радість і комфорт, інакше сенс в них втрачається. Якщо жінка хоче покращити своє спілкування з чоловіком, тоді потрібно наголосити на таких якостях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини