Головна Новини Дозвілля психологія Які способи спокушання дратують чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Які способи спокушання дратують чоловіків

Експерти розповіли, яких способів спокушання варто уникати на першому побаченні, тому що вони дратують чоловіків

31 липня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Жінка, збираючись на побачення з чоловіком, використовує різні "прийомчики", щоб зачепити його увагу і спокусити. Але є способи, якими краще не користуватися.

Які способи спокушання дратують чоловіків

Як не варто спокушати чоловіків (фото з відкритих джерел)

Розповідати про своїх шанувальників

Чоловіки не люблять, коли їх з кимось порівнюють, тому велика кількість шанувальників, про які розповідає жінка, його може насторожити. Плюс до всього, такі розповіді відбивають у представників сильної статі бажання боротися за увагу вподобаної дівчини.

В усьому погоджуватися з чоловіком

Багато дівчат намагаються на першому побаченні догодити обранцеві і погоджуються з будь-якими його словами. Але не перестарайтеся, оскільки чоловіки хочуть бачити поряд жінку, у якої є власна думка.

Розмовляти як маленька дитина

Навряд чи чоловік стане серйозно ставитися до жінки, яка в бесіді весь час переходить на фальцет і використовує зменшувально-пестливі суфікси. Чоловіку більше сподобається серйозна сексуальна жінка, а не дівчинка-переросток, з якої потрібно сюсюкаться.

Перестаратися з косметикою

Збираючись на побачення з хлопцем, постарайтеся не робити собі "бойову розмальовку" на обличчі, чоловіки все ж більше полюбляють природну красу.

Перестаратися із засмагою

Раціональні чоловіки щиро не можуть зрозуміти, навіщо жінки стільки часу проводять на сонці або в солярії. Куди краще витратити його на більш корисні справи. Ну, скажімо, якщо ви перебуваєте на пляжі, то пограти у волейбол або бадмінтон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що потрібно робити жінці, щоб знайти чоловіка своєї мрії і побудувати серйозні стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини