Головна Новини Дозвілля психологія П'ять простих правил, як знайти чоловіка своєї мрії
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять простих правил, як знайти чоловіка своєї мрії

Психологи розповіли, що потрібно робити жінці, щоб знайти чоловіка своєї мрії і побудувати серйозні стосунки

26 липня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Ви помічали, що одні дівчата буквально "купаються" в чоловічій увазі, тоді як інші місяцями страждають від самотності і безуспішно сидять на сайтах знайомств. Психологи кажуть, що вся справа в неправильних психологічних установках. Що ж потрібно зробити жінці, щоб знайти чоловіка своєї мрії?

П'ять простих правил, як знайти чоловіка своєї мрії

Як знайти чоловіка мрії / Фото: Pablo Heimplatz on Unsplash

Відпустіть минуле

Не зациклюйтеся на невдачах у відносинах, приймайте все як безцінний досвід і відпускайте чоловіків, з якими у вас нічого не склалося. Не думайте про те, що не вийде, просто дозвольте собі бути щасливою без зайвого вантажу.

Чітко формулюйте свої бажання

Визначте для себе, якого чоловіка ви хочете бачити поруч, а ще краще — уявіть у всіх деталях свого майбутнього обранця. Візуалізуйте свої мрії, адже чим чіткіше ви зможете сформулювати бажання, тим швидше всесвіт відповість на ваш запит.

Полюбіть себе

Якщо ви хочете, щоб вас любили інші, то насамперед навчіться любити і приймати себе самі. Пам'ятайте, що вади і комплекси є у всіх, тому вони не повинні впливати на вашу самооцінку.

Працюйте над собою

Якщо ви хочете, щоб красивий чоловік звернув на вас увагу, тоді стежте за собою, займайтеся саморозвитком, освойте корисні навички, які дозволять вам заводити нові знайомства. Будьте об'єктивні: якщо хочете зустріти ідеального чоловіка, зробіть так, щоб він не зміг пройти повз вас.

Відпустіть ситуацію

Не варто зациклюватися на бажанні зустріти ідеального чоловіка. Просто відпустіть ситуацію, і тоді проблема вирішиться сама собою. Отримуйте задоволення від легкого флірту, компліментів, залицянь з боку чоловіків, тоді обов'язково на вашому горизонті з'явиться "той самий".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, з яким чоловіком точно не варто заводити стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини