Головна Новини Дозвілля саморозвиток П'ять звичок, які слід викинути з життя в 30 років
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять звичок, які слід викинути з життя в 30 років

Тридцять років - це ще не старість. Але дещо в житті все таки варто поміняти

23 вересня 2020, 16:56 comments4289
Поділіться публікацією:

Час летить швидко. Не встигаєш озирнутися, а тобі вже і тридцятник. Це, зрозуміло, не старість, але все таки поворотний пункт, на якому вже потрібно замислюватися про своє життя. Щоб допомогти тобі мислити в правильно напрямку, ми підкажемо, від яких звичок в 30 років слід відмовитися. Допоможе нам у цьому портал mport.

П'ять звичок, які слід викинути з життя в 30 років

Фаст-фуди

Ти вже дорослий чоловік, який, ймовірно, заробляє непогані гроші. При цьому ти продовжуєш харчуватися фаст-фудами, як в студентські роки. Кидай цю звичку, навчися сам собі готувати. Це не займає багато часу, як іноді здається.

Швидка їзда

Припиняй лихачити. Напевно у тебе є кохана, можливо діти, інші види відповідальності. Їдь акуратно, якщо не заради себе, то заради них.

Відеоігри

Зрозуміло, стосунки і ділова зустріч, що намічаються, не змусять тебе відмовитися від улюблених відеоігор. Але ти стаєш солідною людиною, тому обмежити себе в цій радості все таки доведеться.

Татуювання

Твої старі татуювання. Як правило, вони не особливо заважають жити, але іноді виникає думка, що без них було б краще. Тому якщо вирішив поексперементувати з татуюваннями, то для початку набий тимчасове тату.

Випивка

Після 30 кожна пиятика закінчується важким похміллям. Пора навчитися культурно випивати, а не напиватися до поросячого вереску. Солідному чоловікові алкоголізм не потрібен.

Прислухайся до цих порад і тоді станеш набагато респектабельнішим в свої 30 років. А щоб ти був ще і в формі, видання "Коментарі" розповість, як швидко і ефективно накачати біцепси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини