Головна Новини Дозвілля психологія Які фрази не варто говорити партнеру після сварки
commentss НОВИНИ Всі новини

Які фрази не варто говорити партнеру після сварки

Психологи перерахували список фраз, які не варто говорити коханій людині після конфлікту

28 жовтня 2021, 16:30
Поділіться публікацією:

У будь-яких стосунках трапляються сварки, але важливо навчитися слухати та чути один одного, а також вміти знаходити компроміси. Але після конфлікту також важливо правильно поводитися, щоб не спровокувати новий скандал. Психологи перерахували кілька фраз, які не варто казати другій половинці.

Які фрази не варто говорити партнеру після сварки

Що не можна говорити партнеру після сварки (фото з відкритих джерел)

"Ти маєш рацію, тільки відчепись!"

Експерти кажуть, що ця фраза є прихованою формою агресії. Ось начебто немає нічого образливого, але у другої половинки може залишити неприємний осад на душі. Говорячи цю фразу, ви не визнаєте своєї провини в тій чи іншій ситуації, а просто хочете, щоб партнер від вас відстав.

"Добре, але я тобі це ще пригадаю!"

Після конфлікту чи важкої розмови партнери намагаються максимально згладити ситуацію та забути про неприємний момент. А говорячи таку фразу, ви можете все посилити. Ви ніби загрожує партнерові й натякаєте, що їм маніпулюватимете. Навіть жартома не варто говорити такі слова.

"Ну що, тепер 2:2"

Не потрібно у стосунках зводити рахунки, це як мінімум дивно. Така фраза може стати приводом до нового скандалу. Краще вже промовчати.

"І все ж таки це твоя провина"

Ось ви начебто помирилися з партнером, все йде добре і в якийсь момент вам приходить думка підсумувати, хто ж таки був винен у сварці. Отож запам'ятайте: так робити категорично не можна в тих стосунках, які хочете зберегти. Якщо почнете знову з'ясовувати, хто має рацію, а хто винен, все може закінчитися розривом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що стосунки без сварок неможливі. Вони відбуватимуться постійно з різних приводів. Саме тому вам слід навчитися правильно їх переживати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини