Головна Новини Дозвілля відносини Як красиво сваритися з жінкою: п'ять порад чоловікам
commentss НОВИНИ Всі новини

Як красиво сваритися з жінкою: п'ять порад чоловікам

Сварок з коханою не уникнути, тому потрібно правильно реагувати на них

12 листопада 2020, 15:58
Поділіться публікацією:

Стосунки без сварок неможливі. Вони відбуватимуться постійно  з різних причин. Саме тому тобі слід навчитися правильно їх переживати. На цю тему ми будемо раді надати тобі кілька корисних порад.

Як красиво сваритися з жінкою: п'ять порад чоловікам

Як правильно сваритися з жінкою

Зроби паузу

Ось вона прийшла і з порога зайнялася поліруванням твоїх мізків. І дуже хочеться відповісти їй різко, в гніві. Може навіть завдати болю. Але ти — чоловік. Ти збереш волю в кулак і не скажеш в гніві жодного слова, щоб потім не пошкодувати.

Згладжувати гострі кути

Привчись не говорити "ти мене злиш". Використовуй: "мене дратує те, що ...". Ці два формулювання сильно відрізняються.

Вдалий час

Нерозумно намагатися з'ясовувати стосунки, коли вона прийшла з роботи втомлена, голодна і не в настрої. Спершу погодуй її, розпитай, як у неї день пройшов. А потім м'яко так, здалеку, ненав'язливо починай викладати те, що тебе турбує.

Глобальний погляд

Не зупиняйся на конкретній ситуації. Дивись на загальний характер конфлікту. З'ясуй стосунки на перспективу. Це допоможе не наступати на ті ж граблі в майбутньому.

Фініш

Згодом ти освоїш науку сварки зі своєю коханою. Запам'ятай найголовніше: якщо скандал дійшов до крайньої точки кипіння і вона йде, не полінуйся побігти за дівчиною, зупини її, і поверни. Якщо звичайно цінуєш ці стосунки.

Освоєння тонкого мистецтва сварки з жінкою — це нелегкий процес. Він освоюється з часом і якщо витримаєш певний етап, то далі буде легше. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять головних ознак того, що ваші стосунки ведуть до шлюбу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини