Головна Новини Дозвілля психологія Як зрозуміти, що чоловік вас використовує: 5 важливих ознак
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зрозуміти, що чоловік вас використовує: 5 важливих ознак

Психологи назвали п'ять важливих ознак, за допомогою яких можна зрозуміти, що чоловік використовує вас

15 лютого 2022, 17:30 comments21217
Поділіться публікацією:

Є стосунки, в яких чоловік уміло маніпулює жінкою та використовує її, але вона цього не помічає, оскільки сильні почуття до партнера можуть її засліплювати. Психологи перерахували п'ять ознак, які вказують на те, що час виходити зі стосунків.

Як зрозуміти, що чоловік вас використовує: 5 важливих ознак

Як зрозуміти, що чоловік вас використовує (фото з відкритих джерел)

"А пам'ятаєш"

Психолог Максим Москотін зазначає, що якщо під час конфлікту чоловік постійно використовує фразу "а пам'ятаєш", то таким чином він намагається викликати у жінки почуття провини за її попередні помилки, щоб потім маніпулювати. Це ознака нездорових стосунків, у яких жінка завжди почуватиметься некомфортно.

Знищення самооцінки

Стосунки будуть гармонійні лише в тому випадку, коли партнери зосереджуватимуться на позитивних якостях один одного, а не на недоліках. Постійна критика вбиває почуття та самооцінку.

Доброта тоді, коли це потрібно

Чоловіки-маніпулятори змушують іноді жінок відчувати, що вони у всьому винні та спілкуються з ними поганим тоном. А моменти доброти з часом цією жінкою починають розцінюватися від нього як своєрідне благословення, яке не хочеться переривати.

Секс тоді, коли не хочеться

Психологи кажуть, якщо чоловік постійно наполягає на сексі, попри те, що жінка до нього не схильна, навряд чи це вказує на серйозні почуття.

"Ти повинна"

У здорових нормальних стосунках не повинна звучати фраза "ти повинна...". Вона показує байдужість чоловіка до бажань своєї партнерки та спробу підлаштувати її під себе, щоб вона стала "зручною".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що психологи перерахували звички, які заважають партнерам побудувати міцні та гармонійні стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://aroundnews.ru/973-2/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини