Головна Новини Дозвілля психологія Як залучити любов по фен-шуй: поради, які працюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Як залучити любов по фен-шуй: поради, які працюють

Фен-шуй часто використовують для гармонізації всіх сфер життя

14 січня 2021, 05:45
Поділіться публікацією:

Якщо хто не знає, то фен-шуй — це філософська система, заснована на пошуках сприятливих потоків енергії, які допомагають знаходити гармонію з собою і навколишнім світом. Фахівці впевнені, що за допомогою певних знань фен-шуй можна залучити у свій дім любов, щастя і добробут. Але як це зробити?

Як залучити любов по фен-шуй: поради, які працюють

як залучити любов по фен-шуй / фото: Freepik

Експерти кажуть, що важливо поділити своє приміщення на кілька секторів і кожен з них буде нести свою задачу і відповідати за ту чи іншу сторону життя, наприклад, здоров'я, багатство, удачу, любов і т.д. В першу чергу, за допомогою компаса потрібно визначити південно-західну частину житла, адже вона відповідає за стосунки, шлюб і любов і цю зону потрібно активізувати.

Що повинно знаходитися в цій зоні? Парні статуетки, фігурки голубків або лебедів, або парні вази. Можна поставити кімнатні рослини й стежити за їх квітучим станом.

Чого не повинно бути в цій зоні? Не повинно бути мотлоху, гострих предметів, картин із зображенням води (вода гасить вогонь любові та пристрасті), одиноких людей і дерев, старих журналів і газет, а також старих меблів.

В ідеалі двері спальні не повинна виходити на двері в інше приміщення. Не повинно бути сходи або дзеркала напроти дверей в спальню. Ні в якому разі спальня не повинна бути поруч з туалетом.

Правильна форма спальні — прямокутна з рівними підлогами та стелею. Більше одного дзеркала в спальні мати не рекомендується. І не можна, щоб в ньому відбивалося ліжко

Щоб забезпечити потік цілющої енергії Ци, треба, щоб спальня добре висвітлювалася, але промені сонця не повинні падати на сімейне ложе.

Якщо ви вирішили побудувати нові стосунки, старе ліжко і стару білизну потрібно прибрати. Вони зберігають енергетику минулих стосунків, а це не добре. Це буде негативно впливати на ваш новий роман. Крім того, спальню треба наповнювати не тільки символами та талісманами, а й світлими думками, надіями та вірою в краще.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не варто виключати світло в спальні під час сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини