Головна Новини Дозвілля психологія Як стати щасливим: екперти дали поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як стати щасливим: екперти дали поради

Доктор Роберт Вайс розповів про те, як стати щасливим

14 січня 2022, 22:20
Поділіться публікацією:

У сучасному світі багато людей настільки зосереджені на перемозі в щурячих перегонах, що забувають про речі, які дійсно важливі в житті. Перше і головне серед забутих граней життя — це щастя. Ми зосереджені на грошах, на статусі, щоб одягатися певним чином, водити дорогу машину. Але усі ці речі, на які ми витрачаємо більшу частину нашого часу та зусиль, не завжди приносять щастя. Насправді вони часто відволікають від щастя, і, ймовірно, саме тому так багато, дуже успішних людей виявляються в терапії, лікуванні від залежності, невдалих відносинах, пише Psychology today.

Як стати щасливим: екперти дали поради

Фахівці розкрили секрети щастя (фото з відкритих джерел)

Фахівці кажуть, що однозначної відповіді про секрети щастя немає, але доктор Роберт Вайс навів кілька порад.

Перестаньте засуджувати себе та інших

На жаль, наше суспільство вкрай суб'єктивне. Весь світ дуже зайнятий тим, що говорить нам, як ми повинні виглядати, як ми повинні одягатися, як ми повинні себе вести і ким ми повинні бути. Хіба не було б здорово, якби це просто припинилося, і ми були тими, хто ми є? Щоб це сталося, ми повинні почати з того, щоб дати собі перепочинок, тому що ми самі злісні порушники. І якщо ми збираємося перестати судити самих себе, чи не повинні ми також перестати судити інших? Бонус: коли ми перестаємо засуджувати інших, ми випромінюємо позитивні флюїди, які роблять нас трохи щасливішими.

Виберіть щастя замість негативу

Авраам Лінкольн одного разу сказав: "Більшість людей настільки щасливі, наскільки вони вирішують". Слова Лінкольна сьогодні так само доречні, як і тоді. Ми є тим про, що ми думаємо. Якщо ми думаємо про негатив, наш світогляд буде відображати це. Якщо ми вирішимо думати позитивно, це теж проявиться.  Починайте свій день з трьох тверджень про щастя. Спробуйте такі твердження, як" я щаслива людина"," я насолоджуюся своїм життям "і "це життя-хороше життя". Проголошення цих і подібних тверджень вголос, дивлячись в дзеркало хоча б раз в день, не може не надати позитивного впливу. Це може здається банальним, але якщо ви серйозно ставитеся до щастя, ви спробуєте це зробити.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  потрібно зробити, щоб в дім увійшло щастя.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини