Головна Новини Дозвілля лайфхаки Щоб в дім увійшло щастя: речі, які потрібно викинути перед Новим роком
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоб в дім увійшло щастя: речі, які потрібно викинути перед Новим роком

Напередодні Нового року слід очистити будинок від ряду речей, які просто можуть перешкодити вашому щастю в наступні 365 днів 2021 року

22 грудня 2020, 22:09 comments1588
Поділіться публікацією:

Перед Новим роком варто викинути непотрібні речі, щоб очистити простір для нових емоцій і подій в житті. Езотерики та психологи радять виділити день для генерального прибирання, щоб як слід підготуватися до зустрічі Нового року.

Щоб в дім увійшло щастя: речі, які потрібно викинути перед Новим роком

Речі, які потрібно викинути перед Новим роком. Фото: unsplash

Старі документи, чеки, квитанції

Звичайно ж, крім тих випадків, коли чеки потрібно зберігати певний період часу. Згідно зі словами експертів, непотрібні папери стримують фінансовий потік.

Чернетки

Все, що потрібно — залишити, а решту старих малюнків або схем краще викинути.

Одяг, який вам не подобається

У Новий рік потрібно забирати тільки потрібне. Одяг, який просто займає місце у вашій шафі, точно не знадобиться вам в Новому році. А щоб це було зробити ще легше, можна віддати свої старі речі на благодійність.

Зіпсований посуд

Надбиті тарілки і чашки — джерело негативу і приманка для проблем. Від таких речей краще швидше позбуватися, щоб в будинку оселився достаток.

Косметика, якою ви не користуєтеся

Все, чим ви не користуєтеся протягом тривалого часу, бажано теж викинути.

Зламані речі

Якщо матрац для плавання з величезною діркою, то навіщо він вам? Або, наприклад, магнітик, у якого давно відколовся край — він точно не стане кращою прикрасою на вашому холодильнику.

Речі, з якими у вас пов'язані погані спогади

Речі, які є у вашому будинку, повинні приносити радість, а не сумні думки. Тому краще викинути або продати те, що змушує вас часто думати про минуле.

Прострочені ліки

Стан аптечки — це сфера здоров'я. Коли всі її компоненти в повному порядку, то це добре позначається на вашому самопочутті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що робити, якщо все валиться з рук. Експерт з харчування з 10-річним стажем Надія Андрєєва розбирається не тільки в тому, чому не варто забувати про трави та спеції взимку. Вона також розповіла, що робити, якщо пропало натхнення і всі плани руйнуються знову і знову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини