Головна Новини Дозвілля психологія Як розлучаються Знаки зодіаку: Овен, Телець, Близнюки, Рак (частина 1)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розлучаються Знаки зодіаку: Овен, Телець, Близнюки, Рак (частина 1)

Всі ми мріємо про ідеальну любов, в якій обидві сторони люблять однаково. Але не завжди виходить, як ми мріємо. Згідно з астрологією, кожен знак зодіаку по-різному реагує на розрив

24 березня 2021, 06:58
Поділіться публікацією:

Всі ми мріємо про ідеальну любов, в якій обидві сторони люблять однаково. Але не завжди виходить, як ми мріємо, бувають розставання хворобливі, особливо коли ти бачиш, що минуле не оплакує тебе і не особливо то страждає. Згідно з астрологією, кожен знак зодіаку по-різному реагує на розрив. Знаків вогню легко залишити минуле позаду, в той час, як для водних стихій гороскопу світ закінчується разом розривом відносин. Існують знаки зодіаку, які погано переносять розставання.

Як розлучаються Знаки зодіаку: Овен, Телець, Близнюки, Рак (частина 1)

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Овен

Овен — молодий знак зодіаку, і може здатися іноді трохи інфантильним. Трохи темпераментний, пристрасний, він може наговорить зопалу, але його добре серце може відразу все пробачити. Але все-таки він вважає за краще кинути, а не бути покинутим, тому, як правило, він перший ініціює розрив. Іде гордо і без злоби, але так само швидко шкодує про свої рішення. Овни найчастіше після швидкого розриву знову повертаються до своїх колишніх, тільки від вас залежить, приймати його чи ні.

Телець

Тельцем управляє Венера, і це його смерть. Він природжений Ромео (ну, або Джульєтта). Зазвичай йому важко зав'язати стосунки, тому що він любить зустрічатися з декількома і не може визначитися з конкретним супутником. Він прагне до довгострокових відносин, до самого кінця бореться за партнерство. На жаль, розставання з ним має важкі наслідки. Розставання для Тельця безкомпромісно. Вони будуть прикидатися близькими друзями, приховуючи біль і тугу. Якщо їх буде зневажати колишній коханий, а причина розставання — зрада, вони неодмінно почнуть мститися. Відсутність кроків у їх бік на них діє як червона ганчірка — чекайте гіршого.

Близнюки

Близнюки за вдачею мають двоїстий характер і в любові можуть бути мінливі їх настрій змінюється і відповідно його ставлення до вас. Коли Близнюки не відбулися у відносинах, легко впізнати — вони відразу переходять на темну сторону сили. Потім вони здійснюють вчинки, які навряд чи хтось пробачить партнерові. Більш того, вони ненавидять конфронтацію, тому уникають бурхливого розриву. Вони вважають за краще піти тихо і врешті-решт звернути всю цю історію на свою користь.

Рак

Рак здається сильним і непроникним, а насправді він вразливий і чутливий в любові. Йому потрібен час, щоб почати вам довіряти, тому йому непросто вступити в серйозні стосунки. Він буде створювати відносини тільки тоді, коли відчуває себе в безпеці вами. Тоді він хоче, щоб ця любов тривала вічно. Романтичний Рак має щирі почуття і завжди буде боротися за свою половину. Однак, коли його партнерка розбиває йому серце, його поведінка зміниться на протилежне в одну мить. Він розірве контакт, видалить коханця з соціальних мереж і буде послідовним у своїх діях. Якщо він буде злитися на вас — чекайте потік пліток і наклепу на свою адресу.

Нагадаємо, 18 березня будь-яке  починання, навіть найбільш ризиковане, згодом принесе хороший дохід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини