Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на четвер, 18 березня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на четвер, 18 березня, для кожного знака Зодіаку

Будь-яке починання, навіть найбільш ризиковане, згодом принесе хороший прибуток

18 березня 2021, 06:17
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на четвер, 18 березня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Відповідальний період для вас: уникайте експериментів, дійте перевіреними способами. Зірки рекомендують братися тільки за ті справи, в яких ви повністю розбираєтеся.

Телець

Будьте обережні у поводженні з фінансами — можливі раптові і не зовсім виправдані витрати. Не виключений спалах ревнощів або сварка через гроші між партнерами по шлюбу.

Близнюки

Духовне оновлення жінок-Близнюків. Зросте їхня особиста чарівність, сексуальна енергія, схильність впливати на людей. У чоловіків-близнюків надлишок енергії може викликати незадоволеність

Рак

Початок дня буде пов'язане з серйозними провокаціями, пригодами або несподіванками, які виявляться далеко не приємними. Уникайте різких, категоричних висловлювань або розмови на підвищених тонах

Лев

Небезпечний день, який може призвести до труднощів в сімейних і професійних відносинах. Ви втомилися від одноманітності та монотонності життя. Вам необхідно змінити обстановку.

Діва

Гороскоп на сьогодні обіцяє, що цей день буде забарвлений в оптимістичні кольори. Ймовірно поява нової роботи або партнерів. Однак планети радять не втрачати почуття міри й такту.

Терези

Любителям оригінальності і екстравагантності вдасться досягти великих висот у вираженні індивідуальності. Ваш багатий внутрішній світ може зажадати сьогодні нетрадиційного оточення або нових відчуттів.

Скорпіон

Астрологічний прогноз на сьогодні попереджає Скорпіонів: чи не вдавайтеся в конфлікти на вулиці, не відвідуйте масових заходів. Вам потрібно розслабитися і в спокійній обстановці проаналізувати ситуацію.

Стрілець

Будь-яке починання, навіть найбільш ризикована, згодом принесе хороший дохід. Можлива невеликий прибуток або вигідна покупка. Особисті відносини порадують вас своєю відвертістю і теплотою

Козоріг

Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, можуть зіграти у вашому житті значну роль, як позитивну, так і негативну. Можливо, у вас з'являться нові ідеї.

Водолій

Несприятливий день для вас, пов'язаний з обманами в партнерських відносинах, конфліктами з родичами і дітьми, а також погіршенням самопочуття. Якщо сьогодні захворієте, то хвороба буде довгою і важкою.

Риби

Доля посилає вам чергове випробування на міцність характеру. Несуттєві деталі, дрібні непорозуміння можуть збити вас з головних, пріоритетних напрямків діяльності.

Нагадаємо, в спілкуванні з діловими партнерами слід правильно вибрати момент, щоб розставити необхідні акценти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини