Головна Новини Дозвілля психологія Як прийти до тями після розставання з коханою людиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Як прийти до тями після розставання з коханою людиною

Психологи назвали кілька кроків, які ведуть до відновлення після розставання з коханою людиною

19 жовтня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

Рідко розставання буває безболісним, тому багато людей важко переживають цей період і впадають у депресію. Але не можна страждати вічно. Психологи виділили кілька кроків до відновлення після розриву стосунків.

Як прийти до тями після розставання з коханою людиною

Як прийти в себе після розриву (фото з відкритих джерел)

Крок 1: Прийміть факт, що все закінчилося

Як би важко це не було, прийміть факт, що стосунки з цією людиною закінчилися. І вам потрібно перегорнути цю сторінку, щоб рухатися далі, адже за цією сторінкою наступають інші. Але щоб почати щось нове в житті, потрібно спочатку відпустити старе. Не тримайте ніяких образ і злості.

Крок 2: "Пірніть" у печаль

Не потрібно бігти від своїх емоцій, дайте собі посумувати й поплакати, адже у стосунках було безліч приємних моментів, за якими ви будете нудьгувати. І як тільки ви захочете вийти на вулицю, прогулятися в парку, випити кави й почитати книгу — знайте, що це сигнал, який веде до "одужання".

Крок 3: Відпочиньте і подбайте про себе

Зробіть для себе щось приємне, наприклад, купіть нову сукню або чоботи, в яких ви сміливо увійдете в нове життя. Прийміть підтримку від близьких людей і друзів, адже вони допоможуть вам швидше відволіктися від сумних думок.

Нагадаємо, що не всі стосунки закінчуються щасливо. Іноді почуття по тій або іншій причині можуть зникати. Щоб передбачити й попередити розрив стосунків, ознайомтеся з 5 важливими ознаками, на які потрібно звернути увагу, і в разі їх прояву — поговорити з другою половинкою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що часом одна фраза може призвести до краху стосунків. Психологи розповіли, після яких слів варто задуматися про розрив із чоловіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

19 жовтня 2021, 18:33

Бред все это!!! Для мужчин есть один дельный совет, срочно займитесь сексом с другой девушкой и через день все повторите. В принципе качественная девушку по вызову тоже подойдет!!! и вы сами удивитесь как вам в сотню раз станет легче, взглянете на прежнее отношения по новому и поймете что оно все не стоило и выеденного яйца, в противном случаи будете грузить очень долго...


Новини