Головна Новини Дозвілля психологія Як підняти самооцінку за один день: три способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як підняти самооцінку за один день: три способи

Експерти назвали кілька способів, за допомогою яких можна за день підняти свою самооцінку

21 грудня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

Багато людей, на жаль, мають проблеми з самооцінкою. Але якщо ви вирішили змінити своє життя і відмовитися від самобичування, тоді скористайтеся деякими методами, які допомагають підняти впевненість у собі.

Як підняти самооцінку за один день: три способи

Як підняти самооцінку (фото з відкритих джерел)

Зроби добру справу

Експерти радять робити добрі справи, адже це простий і дієвий спосіб відчути себе доброю людиною, яка робить світ трохи кращим. Можна зайнятися благодійністю, стати волонтером у притулку для тварин або стати донором крові.

Попросіть друзів описати ваші переваги

Зверніться за допомогою до кількох кращих друзів, яким ви довіряєте і попросіть їх письмово розповісти, за що вони вас цінують і поважають. І нехай приведуть до кожного пункту приклад із життя, як конкретно проявилась ваша позитивна якість. Після цього роздрукуйте ці послання і зачитайте вголос. Ефект вас здивує.

Подолайте страх

Психологи радять здолати один зі своїх страхів, наприклад, стрибніть з парашутом або навчіться водити мотоцикл. Подолання страху стане потужним поштовхом, який подарує віру у власні сили та здатність не пасувати перед труднощами. Але не обов'язково це має бути щось екстремальне, головне – зробіть те, що ви раніше соромилися чи боялися зробити.

Нагадаємо, що психологи назвали типи чоловіків, які своїми діями та словами "вбивають" жіночу самооцінку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що група вчених із Британії та Австралії дійшли висновку, що генетичним шляхом людині може передаватись низька самооцінка. Але крім цього, в "подарунок" від батьків можна отримати й низку інших параметрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини