Головна Новини Дозвілля психологія Як номер квартири може вплинути на ваше життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Як номер квартири може вплинути на ваше життя

Від номера квартири може залежати атмосфера в будинку

25 лютого 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Нумерологи говорять, що числа грають дуже важливу роль в нашій долі. Експерт з США Феліція Бендер зазначила, що буквально всі сфери життя підкоряються магії чисел. Величезне значення має і номер квартири, в якій ви живете, адже від нього може залежати самопочуття людини та атмосфера в будинку.

Як номер квартири може вплинути на ваше життя

про що свідчить номер вашої квартири / фото: istockphoto

Спеціаліст зазначила, що у кожної квартири є свій нумерологічний "паспорт". Вирахувати його легко, потрібно лише скласти всі числа його фактичного номера, щоб воно було однозначним. Наприклад, якщо ваша квартира 39, то підрахунок потрібно робити так: 3 +9 = 12 = 1 2 = 3. Вийшло число 3. А ось числа 11 і 22 розкладати не потрібно, у них є окреме значення.

Отже, що може розповісти про квартиру її номер:

- 1: Вважається, що в цьому будинку живуть незалежні, амбітні та успішні люди з лідерськими якостями. Мешканці таких квартир цінують особисту свободу і впевнені в собі. Експерти кажуть, що "одинички" вважають за краще самотність, тому такі квартири підходять для людей, які націлені на кар'єру.

- 2: Це будинок сім'янина, і він відмінно підходить для любові, взаємної підтримки, затишку і безпеки. Людям, які живуть в таких квартирах важливо вчитися дипломатії, щоб жити в гармонії та мирі. Виходячи їх цього, нумерології говорять, що "двієчки" не підходять самотнім людям, вони будуть відчувати себе там незатишно.

- 3: Енергетика цього будинку розташовує до творчості, дає натхнення і мотивацію. Це будинок оптиміста. Він завжди відкритий для гостей, тому в таких квартирах більшість людей відчуває себе затишно. Але "трієчки" не підійдуть людям, які прагнуть до особистого простору та усамітнення.

- 4: Нумеролог каже, що це будинок консерватора. Четвірка означає стабільність, упевненість і безпеку. В таких квартирах затишно почуваються люди, які будь-яким шляхом звикли добиватися своєї мети. А ось творчим особистостям вона не підійде.

- 5: У такому будинку можна добре повеселитися і відпочити, тому його називають будинком тусовщика. Таке місце підходить для енергійних і незвичайних людей, у яких добре розвинений самоконтроль і дисципліна. Якщо ж цього немає, тоді енергетика будинку може підштовхнути до надмірностей.

- 6: У цьому домі панує атмосфера тепла, затишку і комфорту, адже це будинок турботливої людини. Це ідеальне місце для родини з дітьми. Тут добре будуть почувати себе люди, зайняті у сфері обслуговування і дизайну. Але в "шістці" нескладно забути про себе, присвятивши життя служінню іншим, так що будьте обережні.

- 7: Це будинок інтроверта, тому він підійде людям, які хочуть пізнати себе і знайти душевний спокій. У квартирі-сімці можна навчитися бути собою і вірити у свої сили. Але живучи в такому місці, легко можна замкнутися в собі.

- 8: Це будинок владної людини, тому в ньому буде комфортно сильним, організованим і витривалим особистостям. Енергетика будинку допомагає знайти фінансове благополуччя, але в ньому має бути "серце", а не просто гарна картинка.

- 9: Нумеролог каже, що це будинок гуманіста. Мешканці цієї квартири люблять допомагати та піклуватися про інших. Вони мудрі,  не зациклюються на минулому, люблять подорожувати. У такий будинок часто приходять за доброю порадою. Але бізнесменам і діловим людям тут буде некомфортно.

- 11: Це будинок вчителя. У цьому місці добре працює інтуїція, воно підходить для пізнання і самовдосконалення. Покликання його мешканця — допомагати іншим людям.

- 22: Це будинок майстра. Мешканці такої квартири постійно прагнуть до знань і розвитку, тому вона підходить людям творчих професій: письменникові, архітекторові й т. д. Їх місія — змінювати повсякденне життя інших людей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що може сказати про людину остання цифра дати народження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини