Головна Новини Дозвілля психологія Секрети нумерології: що може сказати про людину остання цифра дати народження
commentss НОВИНИ Всі новини

Секрети нумерології: що може сказати про людину остання цифра дати народження

Остання цифра року народження зберігає інформацію, яка допоможе взяти свою долю під контроль

2 жовтня 2020, 06:14 comments1235
Поділіться публікацією:

Розкривши секрети нумерології, людина може навчитися самостійно контролювати свою долю. Дата народження — це певна матриця, яка зберігає інформацію про унікальні можливості, усілякі таланти і навіть про життєве покликання. Остання цифра цієї дати, вона ж остання цифра року народження, підкаже, яка саме стихія управляє життям людини, пише Slovofraza.
0 або 1

Секрети нумерології: що може сказати про людину остання цифра дати народження

Нумерологія. Фото: goroskop.guru

Стихія Метал. Ця стихія наділяє людей сильним характером, прагненням до незалежності і самодостатності. Вони готові відстоювати свої інтереси до останнього, залишаючись при цьому спокійними і впевненими у своїй правоті. Ці люди люблять стабільність у всьому. Вони знають, як досягти своєї мети, і ніщо не зупинить їх на шляху до мрії.

2 або 3

Стихія Вода. Найчастіше, ці люди добродушні і привабливі. Будь-які проблеми їм простіше обійти і далі спокійно плисти за течією. Разом з тим, вони мають багату уяву і високий інтелект. Серед людей Води часто зустрічаються філософи, політики і дипломати. До слова, вираз "сірий кардинал" якнайкраще описує саме представників цієї стихії. Вони вміють таємно направляти хід розвитку подій в потрібну їм сторону.

4 або 5

Стихія Дерево. Це допитливі, харизматичні і дуже надійні люди. Вони з народження володіють даром переконання і можуть заражати своєю енергетикою всіх навколо. Їм легко досягти результатів в будь-якій сфері, адже люди цієї стихії не можуть задовольнятися тим, що вже мають. Їм завжди хочеться більшого.

6 або 7

Стихія Вогонь. Серед представників цієї стихії найчастіше зустрічаються авантюристи і пристрасні любителі всього нового. Вони дуже активні і працелюбні. З них виходять чудові керівники. Людям Вогню з народження закладено прагнення перемагати. Тому все їхнє життя — це постійний рух.

8 або 9

Стихія Земля. Своїх підопічних стихія Землі обдарувала відповідальністю, терпінням і надійністю. Вони мають сильну інтуїцію, яка нерідко допомагає досягти поставленої мети. Ці люди досить рідко програють, адже кожен свій крок вони прораховують наперед і все добре обмірковують. До речі, завдяки цим якостям, люди Землі відмінно ладнають з фінансами.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, у яких знаків зодіаку під час жовтневого повного Місяця почнеться біла смуга в житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини