Головна Новини Дозвілля психологія Як бути, якщо в житті настала «чорна смуга»
commentss НОВИНИ Всі новини

Як бути, якщо в житті настала «чорна смуга»

Психологи розповіли, що треба робити, щоб «чорна смуга» у житті закінчилася якнайшвидше

28 жовтня 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

Бувають випадки, коли в житті починається низка невдач і людина зазнає емоційного вигоряння. Зазвичай такий період називають "чорною смугою". Але як її швидше подолати?

Як бути, якщо в житті настала «чорна смуга»

Як боротися з чорною смугою у житті / Фото: goodfon

Експерти кажуть, що можна спочатку розібратися, чому ця смуга виникла у житті, можливо, у людини якісь неправильні життєві пріоритети. Наприклад, робота займається майже 100% її часу, в результаті погіршується здоров'я та псуються стосунки з другою половинкою. А може, причина в негативному мисленні чи неправильному способі життя, який "б'є" по всіх сферах і призводить до проблем. У будь-якому випадку не варто опускати руки, а спробувати вийти з цієї "чорної смуги".

Фахівці рекомендують, в першу чергу, змінити на якийсь час обстановку, наприклад, вирушити в інше місто або на відпочинок, щоб відновити сили. Також корисно поділитися своїми переживаннями та проблемами з близькими людьми, їхня підтримка та поради можуть дуже стати в пригоді.

Пам'ятайте, якщо не можна уникнути проблеми, то потрібно змінити своє ставлення до неї, прийняти її як життєвий урок. Як тільки ви розберетеся в причинах своїх невдач, складіть план дій щодо виходу із ситуації. І ці дії мають бути реальними та здійсненними.

Щоб відволіктися від сумних думок і перезавантажитися спробуйте займатися тим, що приносить вам радість, наприклад, подивіться улюблений фільм, займіться творчістю, почитайте книгу і т.д.

Нагадаємо, психологи назвали чотири важливі ознаки, які вказують на те, що настав час кардинально змінювати своє життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички зроблять ваше життя у 10 разів кращим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини