Головна Новини Дозвілля ЗСЖ П'ять звичок, які зроблять ваше життя в 10 разів кращим
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять звичок, які зроблять ваше життя в 10 разів кращим

Психологи назвали прості звички, які потрібно ввести у своє життя, щоб зробити його у кілька разів кращим

16 червня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Експерти кажуть, що для поліпшення життя в неї потрібно ввести певні звички, які сприяють здоров'ю тіла і душі. Чим варто зайнятися?

П'ять звичок, які зроблять ваше життя в 10 разів кращим

які звички зроблять ваше життя краще в 10 разів (фото з відкритих джерел)

Пробіжки

Якщо хочете залишатися молодим і здоровим, то без спорту не обійтися. Дослідники говорять, що 10-хвилинна пробіжка в день навіть з невеликою швидкістю (до 10 км / год) скорочує ризик розвитку багатьох захворювань, зокрема серцево-судинної системи. А ще біг і інші фізичні вправи знижують тривожні симптоми й допомагають розслабитися.

Циклічне голодування

Спробуйте попрактикувати циклічне голодування, суть якого полягає в тому, щоб, наприклад, з 19.00 вечора до 11 ранку (16 годин) утримуватися від прийняття їжі, але з 11 до 19 їсти, скільки необхідно. Або ж влаштовуйте собі раз на тиждень розвантажувальні дні.

Підіймання тягарів

Вчені вважають, що підіймання тягарів продовжує життя. Результати досліджень, проведені американськими експертами, припускають наявність зворотного зв'язку між ймовірністю передчасної смерті людини й обсягом її м'язової маси. Також заняття важкою атлетикою покращують і якість сну людини.

Обмеження соцмереж

Соціальні мережі мають на людину дуже сильний вплив, і найчастіше, він негативний. Дослідники з'ясували, що відмова від інтернету робить людей щасливішими, тому що вони перестають порівнювати себе з іншими й просто насолоджуються своїм життям. Безсумнівно, соцмережі допомагають людям підтримувати контакти з іншими людьми, але у світі безліч інших хороших можливостей для спілкування.

Час на природі

У сучасному світі більшу частину дня люди проводять в закритих приміщеннях і практично не знаходять часу, щоб вийти на прогулянку в парк. І це велика помилка. Вчені говорять, що виходи на природу знімають стрес, нервове напруження і роблять людей щасливими. Досить прогулятися 20-30 хвилин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які дві звички впливають на здоров'я сильніше інших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини