Головна Новини Дозвілля психологія Ви будете здивовані: названо ідеальний вік для шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ви будете здивовані: названо ідеальний вік для шлюбу

Журналіст Брайан Крістіан і дослідник Томас Грифитс вирахували оптимальний вік для вступу в шлюб

28 липня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

Кожна людина мріє про міцну і дружну родину, але ж до створення шлюбу потрібно підходити відповідально. І, цілком можливо, що вік у цій справі відіграє не останню роль. Журналіст Брайан Крістіан і дослідник Томас Гріфітс використовували математичний алгоритм, щоб вичислити ідеальний вік для створення сім'ї.

Ви будете здивовані: названо ідеальний вік для шлюбу

У якому віці найкраще одружуватися / Фото: u-f.ru

У своїй книзі під назвою "Алгоритми, за якими слід жити: комп'ютерні науки про людські рішення" вони припустили, що для того, щоб зустріти "свою" людину потрібно користуватися правилом 37%, воно заощадить вам час і нервові клітини. Що це за правило?

Дослідники розповіли, що в ухваленні будь-яких рішень варто розглянути 37% варіантів за певний проміжок часу, перш ніж ви виберете ідеальний для вас. Це стосується вибору кандидатів на роботу, нової квартири й, звичайно, партнера, з яким ви хочете провести все життя.

Десь у 18-річному віці люди починають вступати в серйозні стосунки й закінчують у 40. Згідно з підрахунками експертів, щоб перейти позначку у 37% і нарешті зв'язати себе узами шлюбу, найоптимальнішим віком буде 26 років. До цього часу людина вже досить досвідчена і серйозно підходить до вибору обранця.

Є й інша думка. Соціолог Ніколас Вольфінгер вважає, що ідеальний вік для одруження — між 28 і 32 роками.

Нагадаємо, в якому віці чоловіки звертають менше уваги на зовнішність партнерки, а більше — на особистісні якості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені, ґрунтуючись на даних великого британського сайту знайомств, з'ясували, в якому віці партнери схильні до зрад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини