Головна Новини Дозвілля відносини В якому віці партнери схильні зраджувати один одному
commentss НОВИНИ Всі новини

В якому віці партнери схильні зраджувати один одному

Вчені, ґрунтуючись на даних великого британського сайту знайомств, з'ясували, в якому віці партнери схильні до зрад

20 квітня 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

Кожен хоче зустріти людину, з якою можна буде створити міцну і щасливу сім'ю: без брехні та зрад. Але, на жаль, не кожному це вдається. І найчастіше в розлученнях винні саме зради.

В якому віці партнери схильні зраджувати один одному

В якому віці партнери більш схильні до зрад / Фото: shutterstock.com

Дослідники, спираючись на дані відомого британського сайту знайомств IllicitEncounters, з'ясували, що в певні періоди життя людина більш схильна зраджувати другій половинці. І найбільш ймовірний вік для "походу наліво" — 39 років. У зоні ризику також перебувають 29 і 49 років. Експерти кажуть, що це "переломні" роки, коли людина починає відчувати хвилювання перед новим життєвим етапом, тому вона більш схильна до відчайдушних вчинків. Їй хочеться щось завершити, щось зробити радикальне або ж — спробувати щось нове, в тому числі зраду.

Це, звичайно, не означає, що всі з жахом повинні чекати наближення цього віку і сумніватися у вірності другої половинки. Міцні та щасливі стосунки повинні будуватися на любові та взаємоповазі. Якщо ви будете дотримуватися цього правила, то вам не потрібно буде турбуватися за свій шлюб.

Нагадаємо, що в багатьох стосунках, на жаль, бувають зради. І про чоловічі "походи наліво" написано і сказано багато, але жінка теж може зрадити свого обранця. Сімейний психолог Андрій Ніколаєв розповів, які обставини можуть спонукати її на такий крок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені з Оксфордського університету, які спеціалізуються на вивченні мови тіла, навчилися розпізнавати зрадників по їх зовнішності. Найчастіше про схильність ходити наліво свідчать великий розмір ноги та великі стегна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини