Головна Новини Дозвілля психологія Вчені дізналися, в якому віці чоловіки зраджують найчастіше
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені дізналися, в якому віці чоловіки зраджують найчастіше

Чоловіки в цьому віці зраджують в два рази частіше

28 грудня 2020, 17:10
Поділіться публікацією:

Психологи з'ясували, що кожен віковий етап чоловіка супроводжується гормональними та соціальними змінами. Це також відбивається на його самооцінці, активності та потребах. В ході дослідження експерти з'ясували, в якому віці чоловіки частіше "ходять на ліво".

Вчені дізналися, в якому віці чоловіки зраджують найчастіше

в якому віці чоловіки зраджують частіше за все / фото: istockphoto

Американські психологи Адам Альтер і Хел Хершфілд опитали понад 42 тисяч чоловіків із понад 100 країн світу і прийшли до висновку, що чоловіки, чий вік закінчується на дев'ятку, змінюють як мінімум у два рази частіше, ніж люди іншого віку. Тобто, самим "небезпечним" для шлюбу періодом є той, коли чоловікові виповнюється 29, 39 і 49 років.

Експерти припустили, що швидше за все, подібна спрага гострих відчуттів з новою жінкою пов'язана з небажанням чоловіка старіти, визнавати, що незабаром він перейде на новий етап свого життя.

Дослідження показало, що чоловічі зради у двох третинах випадках відбувалися на робочому місці. При цьому 85% опитаних однозначно заявили, що краще уникати службових романів з колегами.

На стику десятиліть багато представників сильної статі переглядають свої пріоритети, деякі вирішуються на здійснення якихось бажань, наприклад, екстремального сексу з незнайомкою.

Однак жінка, за словами психологів, з легкістю може позбавити чоловіка від таких бажань, якщо привнесе в їх стосунки свіжість і новизну.

Нагадаємо, що вчені з Великобританії знайшли особливість, яка відповідає за схильність жінок до зради. Що цікаво, серед чоловіків експерти не побачили такого взаємозв'язку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що гештальт-терапевт Оксана Рівна розповіла, що люди, які зраджують своїй другій половинці, на підсвідомому рівні хочуть, щоб їх "зловили".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини