Головна Новини Дозвілля відносини Вчені знайшли особливість, яка відповідає за схильність жінок до зради
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені знайшли особливість, яка відповідає за схильність жінок до зради

Психологи дали несподіване пояснення жіночої невірності

8 грудня 2020, 21:02 comments1519
Поділіться публікацією:

Психологи з Великобританії здивували несподіваною заявою: між довжиною пальців жінки і її невірністю є певний взаємозв'язок. Саме з цієї причини фахівці порекомендували чоловікам звернути увагу на довжину пальців своєї половинки.

Вчені знайшли особливість, яка відповідає за схильність жінок до зради

Особливість, яка відповідає за схильність жінок до зради. Фото: unsplash. We-Vibe WOW Tech

Було проведено нове наукове дослідження, в ході якого з'ясувалося, що жінки, у яких вказівний палець лівої руки довший за безіменний, помітно частіше демонструють подружню невірність. Що цікаво, серед чоловіків експерти не побачили такого взаємозв'язку.

Вчені поділилися, що їм ще належить з'ясувати, яким чином будова кисті рук пов'язана з подружніми зрадами.

Варто також зазначити, що раніше фахівці виявили зв'язок між невірністю і генетичними особливостями. У всьому були винні особливі мутації в одинадцятій хромосомі, які і примушують людей змінювати своїй коханій людині.

Американські вчені провели масштабне опитування, яке показало, що у людей, які схильні до зради, присутня мутація в генетичній послідовності DRD4. Тому у них знижується чутливість до "гормону щастя". І тоді людині потрібні більш гострі відчуття, щоб знову відчути щастя в повній мірі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вчені визначили, хто розумніший — чоловіки чи жінки. У науці не існує таких понять як "дурний" або "розумний". Для неї існують тільки особливості розвитку і відмінності в будові мозку. Проте, в сучасному суспільстві досі не припиняються суперечки про те, хто ж насправді розумніший — чоловік чи жінка?




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини