Головна Новини Дозвілля психологія У чому зустрічати Новий рік-2021 - рекомендації астрологів
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому зустрічати Новий рік-2021 - рекомендації астрологів

Прислухайтеся до порад експертів, і прийдешній рік Металевого Бика буде вдалим

31 грудня 2020, 15:00
Поділіться публікацією:

Ось і настав останній день року, що минає. Вже на порозі рік Бика. І звичайно, як будь-яка примхлива тварина, він хоче, щоб його зустріли належно, тому важливо продумати свій зовнішній вигляд і, звичайно, наряд. Астрологи дали кілька порад, як найкраще одягнутися, щоб Бик подарував вам розташування в його році. Головний принцип — не дратуйте в новорічну ніч тварину нарядами кричущих кольорів і наявністю величезної кількості біжутерії. Бик прийде в захват від стриманої колірної гами, скромності та відсутності скутості рухів.

У чому зустрічати Новий рік-2021 - рекомендації астрологів

Зупинимося на кольоровій гамі. Отже, щоб Бикові ви припали до душі, не надягайте вбрання червоних, чорних кольорів, а також забарвлення тварин. Будьте слухняниками — світлий одяг, що символізує чистоту, Бик оцінить і подарує успіх і процвітання в його році. До речі, сюди ж відносяться нюдові та пастельні відтінки

Попри те, що Бик не любить химерність, не варто нехтувати невеликою кількістю біжутерії та аксесуарів.

До речі, астрологи дотримуються тієї думки, що, щоб домогтися певної мети в майбутньому році, потрібно й одягнутися у відповідну колірну гамму. Ті, хто знаходяться в пошуках другої половинки, одягніть біле вбрання. Для кар'єрного зростання і фінансів зустрічайте Бичка в сірих і сріблястих відтінках.

І наостанок — обирайте вбрання, спідниці або плаття, трохи нижче коліна — Бик любить скромність. До того ж він дуже волелюбна тварина, тому одяг не повинен обмежувати ваших рухів.

У чому зустрічати Новий рік-2021 - рекомендації астрологів - фото 2

Не будемо забувати й про чоловіків. Символ року Бик дає чоловічої статі повну свободу вибору в плані одягу. Для верху нехай буде найпростіша повсякденна сорочка в синіх, сірих і постільних відтінках. До речі, можна дозволити собі й принт, з одним "але" — він не повинен бути твариною. Вимоги Бика низ чоловічого вбрання також не поширюються — краще, щоб штани були білими, а й на чорні штани тварина не образиться. З аксесуарів чоловіки можуть виділитися металевими годинами, чорною краваткою-метеликом або срібними запонками.

У чому зустрічати Новий рік-2021 - рекомендації астрологів - фото 3

Раніше "Коментарі" писали про те, що святковий стіл неможливо уявити без оригінальних і незвичайних закусок, які підігрівають апетит, готуючи організм до гарячих страв. На Новий рік можна порадувати гостей і близьких закусочним тортом, який здивує своїм вишуканим смаком і прикрасить ваш стіл. Що потрібно для приготування?

Крім того, порталу стало відомо про те, як збираються зустріти українські зірки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини