Головна Новини Дозвілля психологія Три знаки зодіаку, у яких найвищий IQ
commentss НОВИНИ Всі новини

Три знаки зодіаку, у яких найвищий IQ

Деякі люди з самого народження мають приховані таланти і високий рівень IQ

19 січня 2021, 21:43 comments1082
Поділіться публікацією:

Мати справу з розумними людьми завжди приємно. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які володіють найвищим IQ. Давайте швидше дізнаємося, хто в списку цих щасливчиків. Про це пише elle.

Три знаки зодіаку, у яких найвищий IQ

Три знаки зодіаку, у яких найвищий IQ. Фото: unsplash

Водолій

Водолії можуть здатися дуже спокійними і сором'язливими, але в них ховається великий потенціал і є чимало козирів в кишені. З народження цей знак наділений високим IQ, але Водолії не звикли цим хвалитися. Люди, народжені під цим знаком, легко і швидко досягають успіху в кар'єрі.

Лев

Леви є трудоголіками, тому вони завжди шукають нові можливості і постійно намагаються розширити свій кругозір. Незважаючи на свій природний розум, цей знак любить мучити себе сумнівами і піддавати сумніву очевидні факти. Вони не пошкодують часу на те, щоб кілька разів перевірити всі факти і переконатися в правдивості і справжності інформації.

Скорпіон

Цей знак Зодіаку часом може бути занадто зарозумілим, бо він не упустить можливості зайвий раз похвалитися рівнем свого IQ. Це стосується не тільки роботи, але навіть посиденьок з друзями. Через це часом у них виникають конфлікти і складності, тому Скорпіонам варто було б навчитися бути трохи стриманіше і скромніше.

Як повідомляло видання "Коментарі", прогноз астролога на наступний місяць. Українська астролог Марина Скаді на своїй сторінці в соціальних мережах дала прогноз, чого варто очікувати з 19 січня — 18 лютого. За її словами, Сонце буде перебувати в знаку Водолія — це означає, що в цей період будуть переважати прагнення до рівності, незалежності, звільнення від пут, відходу від впливу чужої думки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини