Головна Новини Дозвілля психологія Топ-3 найвірніших знаків зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 найвірніших знаків зодіаку

Сімейний затишок представники цих знаків зодіаку цінують набагато більше ніж романтичні пригоди на стороні

27 жовтня 2020, 12:08
Поділіться публікацією:

Похвалитися вірністю своїй другій половинці, здатні далеко не всі. Для деяких вона може стати важкою ношею. Але є і ті, хто здатний на справжню непохитну відданість. Виховати цю якість в собі їм допомогла сама природа. Серед таких знаків зодіаку, на думку астрологів, виявилися Водолій, Козеріг і Телець, пише instyle.ru.

Топ-3 найвірніших знаків зодіаку

Найвірніші знаки зодіаку. Фото: goodfon.ru

Водолій

Водолії будуть вірними лише тоді, коли відчують, що їм це дійсно потрібно. Любові та пристрасті для цього буде замало. Водолії повинні дозріти для серйозних стосунків. Сприятиме цьому поведінка партнера. Представникам цього знака зодіаку необхідно відчувати, що їх по-справжньому цінують і люблять. Тільки в такому випадку їхня відданість буде непохитною.

Козеріг

Козероги, як правило, — дуже надійні люди. Якщо вони вже присягнулися у вірності та вічному коханні, то зроблять все, щоб стримати своє слово. Для них важливо існувати в комфортних умовах — без конфліктів і з'ясування стосунків. Ризикувати всім цим заради сумнівного задоволення на одну ніч — це точно не про Козерогів. Є тільки один виняток. Якщо ви зрадите Козерогу, він зробить у відповідь те ж саме.

Телець

Рейтинг найбільш вірних знаків зодіаку по праву очолюють Тельці. Вони цінують стабільність у всьому. Причому, це одночасно і фізична і психологічна потреба. Тому вибираючи собі партнера, вони будуть віддані йому до кінця. Вони навіть готові закривати на багато що очі, аби не зруйнувати відносини. Пробачити Тельці не зможуть тільки одне — зраду з вашого боку. У такому випадку шанси відновити стосунки будуть рівні практично нулю.

Раніше "Коментарі" розповідали про знаки зодіаку, які, навпаки, найчастіше зраджують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини