Головна Новини Дозвілля психологія Тигр не схвалить: які подарунки не можна дарувати на Новий рік 2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Тигр не схвалить: які подарунки не можна дарувати на Новий рік 2022

Які подарунки не варто дарувати на Новий рік 2022, щоб не розгнівати Чорного Водяного Тигра

16 грудня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

Наближається Новий рік і вже час подумати про подарунки своїм рідним, близьким та друзям. Але спочатку варто ознайомитися зі списком презентів, які під ялинку краще не класти, щоб не розгнівати Чорного Водяного Тигра.

Тигр не схвалить: які подарунки не можна дарувати на Новий рік 2022

Які подарунки не можна дарувати на Новий рік 2022 (фото з відкритих джерел)

Є вираз: "головне не подарунок, а увага" і це так. Але правильні подарунки здатні принести радість, фінансовий успіх та любов у новому році. Враховуючи, що 2022 рік пройде під символом Чорного Водяного Тигра, варто подбати про те, щоб подарунок був золотистого, чорного, білого, зеленого або блакитного кольору, або поверніть його в подарунковий папір таких відтінків.

Але є речі, які краще не класти під ялинку цього року. Насамперед це стосується подарунків із хімічними запахами. Тигр належить до сімейства котячих, тому дуже чутливий до ароматів і негативно ставиться до парфумерії.

А ще новий символ року не любить купатися, тому відмовтеся від наборів, де є ванні приналежності та інші речі, які пов'язані з водними процедурами.

Також Тигр засуджує людей, які схильні до шкідливих звичок. Тому подарунки не повинні містити келихи, чарки, графини та алкогольну (сигаретну) продукцію.

Якщо ви вирішите зробити подарунок із "забороненого списку", то господар року може на вас образитися, тому підходьте свідомо до вибору презентів.

Нагадаємо, що Рік Тигра-2022 стане доленосним для деяких знаків Зодіаку. Вони можуть зустріти свою другу половину з травня до листопада наступного року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки українцям коштуватиме новорічний стіл-2022.

Читайте також, що не можна вішати на новорічну ялинку на рік Тигра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини