Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Не розгнівайте Тигра: що не можна вішати на новорічну ялинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Не розгнівайте Тигра: що не можна вішати на новорічну ялинку

Експерти розповіли, які іграшки не варто вішати на новорічну ялинку, щоб не розгнівати Тигра

5 грудня 2021, 15:20 comments2547
Поділіться публікацією:

Не за горами 2022 рік, який пройде під знаком Чорного Водяного Тигра. І щоб задобрити новий символ року, потрібно правильно підготуватися до його зустрічі. Експерти розповіли, які іграшки краще не вішати на новорічну ялинку.

Не розгнівайте Тигра: що не можна вішати на новорічну ялинку

Що не можна вішати на ялинку у 2022 році (фото з відкритих джерел)

Щоб не розгнівати Тигра, постарайтеся цього року обійтися без яскравої мішури, зокрема пухнастих "дощиків" на новорічному деревці. Мудрому та інтелігентному Тигрові такі прикраси можуть здатися несмаком.

Також експерти радять дотримуватися одного стилю під час прикраси ялинки, тобто, не змішуйте радянські скляні іграшки, саморобні брязкальця та сучасні кульки чи сніжинки. Така різноманітність може розгнівати новий символ року.

Ще варто відмовитися від іграшок червоного та жовтого кольору, оскільки вони уособлюють стихію Вогню, яка протилежна майбутньому знаку. Такі прикраси не задобрять Синього Водяного Тигра.

Крім того, не вішайте на новорічну ялинку іграшки у формі інших символів, наприклад, щура чи свині та інших знаків китайського гороскопа. Тигр — горда тварина і не зазнає суперництва з іншими. А ось фігурки тварин із сімейства котячих на деревці будуть доречними.

Нагадаємо, в Україні вже відкриваються ялинкові ринки. У середньому вартість новорічної красуні становитиме від 100 до 200 гривень за 1 метр.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що наближається одне з найочікуваніших і найчарівніших свят — Новий рік, тому настав час подумати про подарунки, а також скласти приблизне меню. Якщо ви хочете заощадити на святковому столі, тоді скористайтеся наступними порадами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Петя

22 грудня 2021, 01:04

Будем декорировать ёлку в тёмно-синих тонах. Очень люблю этот цвет. Гирлянду-лилии только на виолити цветную купим, но как бы лилии водяные цветы


Новини