Головна Новини Дозвілля психологія Тельці - відомі тирани, Раки - злочинці та інші факти про кожен знак Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Тельці - відомі тирани, Раки - злочинці та інші факти про кожен знак Зодіаку

Кожен знак зодіаку має свої характерні риси, відмінності, властиві лише йому. Але крім цього, про кожен знак існують дивовижні факти, якими ми хочемо з вами поділитися

7 квітня 2021, 12:59
Поділіться публікацією:

Овен

Тельці - відомі тирани, Раки - злочинці та інші факти про кожен знак Зодіаку

Неочевидні факти (фото з відкритих джерел)

Цей знак зодіаку схильний до травм і нещасних випадків, тому його представникам завжди варто бути насторожі. Якщо хтось із ваших друзів час від часу травмується, то, швидше за все, це може бути Овен.

Телець

Більшість всесвітньо відомих тиранів, таких як, наприклад, Саддам Хусейн, і Адольф Гітлер — Тельці. Отож Тельці, а точніше деякі з них, можуть становити небезпеку світового масштабу.

Близнюки

Серед Близнюків чимало видатних політиків і чиновників. Наприклад, Джон Ф. Кеннеді, Дональд Трамп і багато інших були народжені саме під цим знаком.

Рак

Більшість відомих злочинців — це Раки. Крім того, вони можуть бути психічно нестабільними й вибухати через дрібниці.

Лев

Леви — явні і яскраві лідери. А ще серед успішних спортсменів (як чоловіків, так і жінок) у всьому світі найбільше саме представників цього знака.

Діва

Діви трохи інфантильний знак, вони схильні до стресів і депресій. Коли справи у них не складаються, то надія марна. Найчастіше, щоб впасти у зневіру, Дівам і реальні проблеми не потрібні.

Терези

Ваги -  найвірніший і найвідданіший партнер з усіх знаків. Вони дуже милі, чарівні, романтичні і людяні. Лапочки, коротше.

Скорпіон

Більшість лідерів на нашій планеті — це Скорпіони. Вони сміливі, рішучі, хоробрі, але водночас дуже потайливі, що робить їх загадково привабливими.

Стрілець

Ці люди зовсім не відрізняються особливою лояльністю в стосунках. Так що, якщо ви вирішили зустрічатися зі стрільцем, то майте це на увазі. Але одночасно вони люди ризикові й готові прийняти будь-який виклик.

Козеріг

Досить цікавий факт: Козероги — реальні Казанови. Вони вірять в полігамію і хочуть, щоб їх любили різні партнери, але своїм партнерам так думати навіть не дозволяють. Подвійні стандарти.

Водолій

Досить великий відсоток мільярдерів — це Водолії. Уявляєте? Так що відкриваємо записні книжки, дивимося, хто там зі знайомих Водолій і тримаємося поруч.

Нагадаємо, ми раніше повідомляли про гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 квітня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

7 квітня 2021, 14:34

Скільки треба випити, або чим обкуритися, щоб написати таку ЕХІНЕЮ...!!! Автору треба частіше звертатися до психіатора та психолога, може і пройде...!!!!


Новини