Головна Новини Дозвілля психологія Сім причин, щоб радіти приходу осені
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім причин, щоб радіти приходу осені

Потрібно подивитися на неї трошки з іншого боку

21 вересня 2020, 17:32
Поділіться публікацією:

Для багатьох людей осінь асоціюється з чимось не зовсім радісним: закінчилося літо, холод, хандра і постійна застуда. Але, якщо гарненько подумати, то можна знайти в цій загадковій порі року кілька причин для щастя. І навіть не дві чи три, а цілих сім, передає видання dialogueparty.

Сім причин, щоб радіти приходу осені

Сім причин, щоб радіти приходу осені. Фото: unsplash

Спека залишилася позаду, так це чи не привід порадіти? Адже як багато з нас важко її переносять, обгорають або чекають настання вечора, щоб "було легше дихати". А з приходом осені, ця проблема вирішується сама собою.

Легше стежити за своєю фізичною формою, тому що, знову-таки, вже не так жарко і на вулиці оптимальна температура для занять спортом.

Осінь повертає нас в дитинство, тому що ми любимо побродити по парку, милуючись її яскравими кольорами. А ще пострибати по калюжах в гумових чоботях, ну хто в дитинстві так не робив?

Можна дозволити собі що-небудь міцніше. Наприклад, побалувати себе глінтвейном, тому що влітку навряд чи комусь захочеться його пити. А прийшовши додому після насиченої прогулянки, можна зігрітися цим смачним напоєм, щоб не захворіти.

Осінь — час Хеллоуїна. І хоч це свято в нашій країні не дуже популярне, багато хто любить зробити якийсь "страшний" виріб, щоб підняти собі настрій і розвеселити своїх гостей.

Осінь — найзатишніша пора року. І все тому, що за вікном уже настали холоди, а ви сидите в теплому пледі і п'єте гаряче какао. Ну хіба не ідеально? Такі вечори здатні подарувати людині почуття спокою і затишку.

І, звичайно ж, листя. Різнокольорові, великі, маленькі — які тільки зможете знайти. Хтось любить їх збирати, хтось — фотографуватися з ними, а хтось просто насолоджується яскравою природою, прогулюючись парком.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що почитати восени: список кращих книг 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини