Головна Новини Дозвілля психологія Що означає магічна дата 21.01.2021: як поводитися цього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Що означає магічна дата 21.01.2021: як поводитися цього дня

Числа і їх комбінації можуть мати величезне значення в долі людини

21 січня 2021, 13:48 comments1128
Поділіться публікацією:

Четвер, 21 січня 2021 року, є особливою датою, оскільки в ній поєднуються три цифри: 0, 1 і 2. Нумерологи стверджують, що комбінація цих чисел може зіграти важливу роль в житті людини. Давайте ж швидше дізнаємося, яка магія ховається в них. Про це пише "Обозреватель".

Що означає магічна дата 21.01.2021: як поводитися цього дня

Що означає магічна дата 21.01.2021. Фото: obozrevatel

Значення дати 21.01.2021

Цифра "0" в нумерології — це символ нескінченності та першоджерела всіх чисел, тому його заведено вважати сакральним. Число наділене сильною енергетикою, тому 21 січня 2021 року — це сприятливий день для реалізації потенціалу і згладжування конфліктів, якщо вони є.

"1", як і нуль — символ всього нового і нових починань в житті. Ця цифра може говорити про те, що в житті незабаром стануться зміни. Крім того, це число також може символізувати егоїзм і одноосібність.

Цифра "2" — це взаємодія і рівновага в вашому житті. Двійка перекриває ту негативну енергію, яку може принести одиниця. Вона допоможе налагодити стосунки з близькими людьми. Також "2" може бути символом невпевненості та сумнівів.

Що можна і що не можна робити 21.01.2021

Якщо в цей день належить розв'язувати фінансові питання, то слід зберігати обережність, оскільки може трапитися біда. Нумерологи радять відкласти грошові питання на більш сприятливий день.

Попри це, особлива дата може принести несподіваний прибуток. Наприклад, хтось може повернути вам борг або ви отримаєте премію.

Як повідомляло видання "Коментарі", прогноз астролога на наступний місяць. Українська астролог Марина Скаді на своїй сторінці в соціальних мережах дала прогноз, чого варто очікувати з 19 січня — 18 лютого. За її словами, Сонце буде перебувати в знаку Водолія — це означає, що в цей період будуть переважати прагнення до рівності, незалежності, звільнення від пут, відходу від впливу чужої думки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини