Головна Новини Дозвілля психологія Що форма брів може розповісти про характер жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Що форма брів може розповісти про характер жінки

Експерти розповіли, що за формою брів жінки можна багато чого довідатися про її риси характеру

26 травня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

Не секрет, що риси обличчя можуть багато розповісти про характер людини, і брови — не виняток. Що форма брів може розповісти про жінку?

Що форма брів може розповісти про характер жінки

як форма брів впливає на характер жінки (фото з відкритих джерел)

Рідкі брови або їх відсутність

Жінки з рідкими бровами відрізняються особливою доброзичливістю, з ними легко спілкуватися, а ще їм можна довірити найпотаємніший секрет і не боятися, що хтось про нього дізнається. З таких жінок виходять хороші супутниці та вірні друзі.

Прямі брови без вигину

Жінки з такою формою брів досить вперті, незалежні та прямолінійні. З них виходять успішні керівники й бізнесмени, але в особистому житті у них можуть виникати труднощі.

Брови "будиночком"

Власниці таких брів завжди знаходяться в центрі уваги, вони вміють чарувати чоловіків і легко знаходять з ними спільну мову. Багатогранність і вміння домагатися свого — відмінна риса цих жінок.

Довгі брови з плавним вигином

Такі брови вказують на те, що їх власниця досить загадкова і приваблива, а ще вона вміє підтримати розмову, оскільки її кругозір набагато ширше, ніж у більшості жінок.

Короткі брови

Жінки з короткою формою брів відкриті, доброзичливі, емоційні й навіть часом примхливі. Їх відмінна риса — це непередбачуваність.

Тонкі брови "ниточкою"

Володарка таких брів хоче любити й бути коханою. У неї немає великих амбіцій у професійній сфері, але зате на першому місці для неї гармонійні стосунки, затишок і міцна сім'я.

Густі широкі брови

Експерти кажуть, що жінки з такою формою брів відрізняються особливою чутливістю, енергійність, вони азартні та легкі на підйом. З ними не буває нудно, тому що вони роблять життя яскравішим і більш насиченим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що розповість про ваш характер форма і розмір носа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини