Головна Новини Дозвілля психологія Що розповість про ваш характер форма і розмір носа
commentss НОВИНИ Всі новини

Що розповість про ваш характер форма і розмір носа

Експерти розповіли, як за допомогою розміру і форми носа можна дізнатися про риси характеру людини

17 травня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Ніс — це не тільки індивідуальна риса зовнішності. У физиогноміці вважається, що його форма може дещо розповісти про особисті якості його власника. На що варто звернути увагу?

Що розповість про ваш характер форма і розмір носа

Що розповість про ваш характер форма і розмір носа (фото з відкритих джерел)

Прямий ніс

Людина з прямим носом (без горбинки) середньої довжини та ширини має спокійний характер. Вона відрізняється своєю працьовитістю, врівноваженістю, чесністю і вмінням завершувати всі розпочаті справи. Люди з класичним за пропорціями носом мають гарний смак.

Римський ніс

Довгий ніс з кілька загнутим вниз кінчиком свідчить про сильний характер. Такі люди знають собі ціну, люблять бути в центрі уваги й не звикли до поразок. Але при цьому, вони дуже дбайливі та терплячі особистості.

Грецький ніс

Довгий з невеликою горбинкою ніс, який переходить в лоб без поглиблення на переніссі говорить про консервативний характер свого володаря. Люди з грецьким носом дуже стримані у своїх почуттях, але при цьому у стосунках дуже чесні та вірні.

Кирпатий ніс

Володарі злегка кирпатого носа чарівні та привабливі. Таких людей відрізняє гарне почуття гумору, м'який характер і тяга до пригод.

Ніс з горбинкою

Особливість характеру таких людей — холодність і відчуженість. Але це всього лише маска, за якою ховається вразлива і сентиментальна людина. Такий ніс вказує на старанність і працьовитість свого володаря.

Невеликий ніс

Люди з порівняно невеликим носом, який менший, ніж висота чола, мають оптимістичний і відкритий характер. Вони влюбливі та добродушні.

М'ясистий ніс

Великий ніс, який розширюється до низу, свідчить про наполегливий характер. Люди з такою формою носа не проти пожартувати, але при цьому володіють високим інтелектом і здатні досягти запаморочливих висот в обраній справі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які риси характеру видають невпевнену в собі дівчину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини