Головна Новини Дозвілля психологія Самі мстиві знаки Зодіаку і особливо Леви
commentss НОВИНИ Всі новини

Самі мстиві знаки Зодіаку і особливо Леви

Люди завжди намагаються поділитися радісними подіями з оточуючими: посміхнутися або пожартувати

27 серпня 2021, 14:39
Поділіться публікацією:

Людина, скажімо чесно, далекий від ідеалу. І разом з відчуттям радості, довіри, поєднуються такі пороки як гніву лихослів'я і всілякі образи. Весь перелік емоцій, які долають людьми, в незалежності від їх природи і емоційного заряду, вимагають виходу. Пропонуємо розглянути наскільки різні знаки зодіаку схильні до мстивості.

Самі мстиві знаки Зодіаку і особливо Леви

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Люди завжди намагаються поділитися радісними подіями з оточуючими: посміхнутися або пожартувати. Зовсім по-іншому виглядають негативні емоційні переживання. Не кожен готовий до вираження власного невдоволення і говорити про це, прямо не приховуючи причин від співрозмовника.

Багато, розгнівавшись планують сценарії помсти своїм недругам, щоб потішити ображене самолюбство. Однак не варто ці характеристики сприймати фактично, астрологи повідомляють про схильність до помсти, а не типову поведінку того чи іншого знака.

Овен

Говорячи про Овнах, астрологи часто говорять в жартівливій формі: "Навіщо йому мстити? Він просто вб'є Вас ". Це виходить так, з огляду на те що прямолінійні Овни, будувати будь-який план не здатні. Він цього робити не в змозі. У Овна немає особливих внутрішніх мук: заслужіл- отримай.

Телець

Тельці в мстивості практично не помічені, як це відбувається у випадку з інші знаками. Щоб вивести тільця на стежку відкритої війни потрібно серйозно попітніти. Якщо так станеться, Телець вибере витончену тактику. Він викреслить противника з переліку своїх товаришів і зробить так, щоб спільні знайомі вчинили так само.

Близнюки

Можливість швидкого перемикання з однієї теми на іншу — це плюс для тих, хто бачить Близнюків в дії. Потерпілий Близнюк, задумавши поквитатися з кривдником, через невеликий проміжок часу може передумати або просто про це забути.

Рак

Варіативність рис характеру даного знака чітко простежується і в його помсти. Зробити так, щоб кривдник відчув докори сумління — ось початкова мета нудного Рака. Це якраз та ситуація, про яку ходить прислів'я в народі: "На зло мамі застуджений вуха". Поглядаючи на кривдників, Рак одягнеться в свій панцир і повністю припинить контакт. Він з обов'язку може не видавати не слова демонструючи глибоку печаль, бажаючи викликати жалість.

Лев

Лев на шлях помсти, виходить, як на полювання. Правила гри він придумує самостійно. Сам же буде тільки насолоджуватися помстою.

Діва

Мстивий знак — це не у випадку з Дівою. Це дуже миролюбний і зовсім неконфліктний зодіак. Якщо ж вам вдасться її образити, ймовірно, підбере законний спосіб протистояння: напише заяву в органи.

Терези

Представники знака за своєю природою є чудовими дипломатами. Образившись, постараються обговорити всі нюанси з людиною безпосередньо і з'ясувати причину. Не дивно, що, коли вони приймають рішення насолити, Терезів чекає провал, вони просто цього робити не вміють. Їх помста — це дитячі пустощі.

Скорпіон

Можна з точністю сказати, що вендета винахід Скорпіонів. Знак, який не тільки обеззброїть суперника, але і зробить так, щоб він відчував мука.

Стрілець

Представники знаку відрізняються як мстивістю, так і злопамятностью. Вони роками пам'ятають образи і обов'язково при нагоді скажуть: "А я ж казав ...".

Козоріг

Від цього зодіаку можна чекати чого завгодно. Але помста — це не коник Козорога. Якщо Козорога образити, він просто прожене кривдника з території. Водолій Навряд чи в переліку найбільш мстивих знаків буде присутній списку

Водолій

А якщо він все ж там знайдеться — то його помста результат збігів, а не чітко спланована акція.

Риби

Фахівці з астрології жартівливо зауважують: "Образити Рибу можна, але як вона буде мстити невідомо". В реальності риби досить образливі. Впасти в депресію можуть через різке слова. Але якщо судити загально риби досить нешкідливі і готові швидко пробачити кривдника.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 23 — 29 серпня 2021.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини