Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на цей тиждень 23 - 29 серпня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на цей тиждень 23 - 29 серпня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Що ж зірки прогнозують для вас?

22 серпня 2021, 23:39 comments1279
Поділіться публікацією:

Актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 23 — 29 серпня 2021. Останній тиждень серпня буде яскравим і завантаженим подіями для більшості знаків Зодіаку. Але декому доведеться полінуватися і відпочити, щоб потім попрацювати, передає Радіо Maximum. Що ж зірки прогнозують для вас? Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі!

Гороскоп на цей тиждень 23 - 29 серпня 2021: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Овен

Овни, забудьте про ледачий відпочинок, вам не до цього. Ловіть шанси, буде робитися все, як ви вмієте. Життя Овнів розділиться чітко на дві половини. В офісі ви будете вести себе розсудливо. Зате в особистому житті закипати від пристрасті і ревнощів.

Телець

Тельці, фінансовий аспект у вашому житті в цей тиждень серпня буде на висоті. Ви володієте необхідними азартом, бажанням до змагання і, безсумнівно, підніме престиж того бізнесу, яким займаєтеся. Вам все по плечу.

Близнюки

Близнюки, в цей тиждень серпня ваше здоров'я не викликає особливих проблем і тривог. У цей період варто відмовитися від експериментів із зовнішністю в домашніх умовах, намагайтеся не використовувати косметичні засоби нових для вас марок. І обов'язково тестируйте все на зап'ясті перед тим, як наносити то особа.

Рак

Раки, в кінці серпня в професійній сфері ви будете фонтанувати ідеями і розвивати бурхливу діяльність. Перед вами відкриються прекрасні можливості для підвищення професійної кваліфікації. Постарайтеся їх не упустити. Спілкуйтеся з досвідченими фахівцями, читайте спеціальну літературу.

Лев

Леви, негативні думки можуть послабити вашу психологічну опірність. Стан тривожності часто призводить до емоційного перенапруження і стає причиною головних болів. Для того, щоб впоратися з поганими думками, перемкніть свою увагу на іншу людину або ситуацію, яка не пов'язана з тим, що відбувається.

Діва

Діви, якщо ви перебуваєте на хвилі успіху, удача буде йти з вами рука об руку. Вам вдасться реалізувати будь-які ідеї, отримати схвалення і підтримку начальства, зав'язати корисні знайомства. Не виключені просування по кар'єрних сходах і підвищення окладу.

Терези

Терези, в особистому житті у вас киплять пристрасті. Вам абсолютно не складно знайти привід для сварки зі своєю другою половиною. Ви будете наводити безліч абсурдних доводів, намагаючись пояснити свій гнів, і свято в них вірити, причому невдоволення не обов'язково пов'язано з поведінкою вашого партнера.

Скорпіон

Скорпіони, якщо ваш любовний союз утворився недавно, то цілком можливо, в цей останній тиждень серпня вас буде відвідувати почуття ревнощів. У зв'язку з цим чекайте від свого партнера відвертих і не дуже зручних запитань.

Стрілець

Стрільці, напружена ситуація на роботі, довга черга в магазині, ломки машини — віддуватися в будь-якому випадку доведеться тим, хто поруч з вами. Справедливості заради треба відзначити, що через деякий час ви самі зрозумієте, що погарячкували, постараєтеся пом'якшити ситуацію і попросіть вибачення.

Козоріг

Козероги, в цей тиждень постарайтеся давати правдиві відповіді, навіть якщо це торкнеться ваше самолюбство. Адже саме зараз відвертість дозволить вам зблизитися з коханою людиною і почати говорити з ним однією мовою. На роботі щирість теж буде по достоїнству оцінена.

Водолій

Водолії, вам вдасться м'яко, але впевнено керувати ситуацією на роботі. Якщо вам запропонують додаткові обов'язки — сміливо беріться за них, це перспективно. Будинки подбайте про затишок — це відмінний привід налагодити мир у родині. Одна небезпека — не починайте себе жаліти.

Риби

Риби, хоча ви люди зі здоровим глуздом і практичні, спробуйте внести в атмосферу ваших зустрічей з улюбленими що-небудь романтичне — вечеря при свічках, відвідування місць, в яких ви ще не бували, де можна забути про все, віддатися почуттям, не побоюючись неприємностей .

Нагадаємо, що не кажи, але старість неухильно наближається для всіх без винятку. Однак далеко не всі цим займаються. Читайте далі, щоб дізнатися, які знаки Зодіаку стають тільки щасливішими з віком. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не втрачають запалі з кожним новим роком свого життя і насолоджуються сповна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини