Головна Новини Дозвілля психологія Наймеркантильніші жінки за знаком Зодіаку: потрібні тільки гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Наймеркантильніші жінки за знаком Зодіаку: потрібні тільки гроші

Астрологи назвали трьох представниць зодіакального кола, які звертають увагу на багатство партнера

12 вересня 2021, 11:33 comments1112
Поділіться публікацією:

Астрологи впевнені, що є кілька знаків Зодіаку, під заступництвом яких часто народжуються меркантильні жінки. Вони знайдуть вигоду у всьому і насамперед виключно для себе. Астрологи розповіли про трьох представниць зодіакального кола, які звертають увагу на багатство партнера. Про це пише yourtango.

Наймеркантильніші жінки за знаком Зодіаку: потрібні тільки гроші

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Телець

Дуже жадібна особистість, любить дорогі подарунки. На них у вас не вийде витратити 3 копійки.

Тельці люблять прикраси і добре оцінять подарунок з діамантом. Тут вам доведеться навчитися знаходити різницю між подарунками, коли Тельцю потрібна увага, і подарунками на свята. Якщо Телець сумує, купіть їй сукню. А ось на свята — тільки прикраси.

Близнюки

Жінки-Близнюки готові кинути все і відразу, якщо на горизонті з'явиться людина, здатна задовольнити всі їх матеріальні потреби. Мріючи про краще життя, представниці цього знака Зодіаку постійно знаходяться в пошуку більш вигідною партії.

Водолій

Представниць цього знака дратують постійні скарги своєї другої половинки, яка звинувачує в своїх проблемах усіх навколо. І якщо на горизонті у неї видніється багата людина, вона безсоромно покине свого чоловіка. Адже жінки-Водолії вважають, що народилися для того, щоб жити в розкоші, а скромне життя зовсім не для них.

Нагадаємо, гороскоп на вересень 2021 прогнозує сприятливі і несприятливі дні для представників усіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що приготували для вас зірки, кого чекають любовні пригоди, а у кого з'являться нові фінансові витрати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини