Головна Новини Дозвілля психологія Психологи назвали п'ять табу в спілкуванні із чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи назвали п'ять табу в спілкуванні із чоловіком

Психологи назвали заборонені прийоми, які не варто використовувати в спілкуванні з чоловіком, якщо не хочете зруйнувати стосунки

7 липня 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

Жінка при спілкуванні з чоловіком повинна користуватися деякими хитрощами, прийомами й знати певні табу, які можуть поставити стосунки під загрозу. Чого робити не варто?

Психологи назвали п'ять табу в спілкуванні із чоловіком

Табу в спілкуванні з чоловіком / Фото: shutterstock

Не змагайтеся з ним

Не перетворюйте ваші стосунки в постійне суперництво, тому що конкуренція може призводити до образи, тиснути на чоловіче его і занижувати самооцінку. Навіщо доводити, що ви швидше, краще або успішніше свого обранця? Якщо ж суперництво в ваших стосунках відбувається у вигляді жарту і закінчується актом любові, значить ця ваша фішка, головне — не перегинати, а в інших ситуаціях варто задуматися, чи потрібно це.

Не тисніть на почуття провини

Жінці не варто маніпулювати чоловіком і тиснути на почуття провини, оскільки такі стосунки навряд чи можна назвати здоровими та гармонійними. Ви таким чином вселяє чоловікові, що він поганий і те, що вас не любить. Чи довго він витримає таке ставлення до себе?

Не порівнюйте його з іншими

Не потрібно розповідати своєму обранцеві, що подарував подрузі її чоловік і який він у неї чудовий. Звичайно ж, його буде зачіпати й дратувати, що його постійно порівнюють з іншими й за щось дорікають.

Не погрожуйте йому розставанням

Не варто з будь-якого приводу говорити чоловікові, що ви його кинете і знайдете когось краще. Рано чи пізно такі загрози перестануть діяти й він сам почне замислюватися над тим, щоб піти. Відмовтеся під час сварки від таких слів: "розлучення", "розставання", "збирай речі", "я від тебе піду" і т.д., нехай таких сценаріїв не буде, навіть жартома.

Не забувайте про себе

Не треба транслювати чоловікові, а ще гірше — вірити самій — що на вас витрачатися не варто, що дурниці все ці жіночі "хотілки", що "і так зійде". Жінка повинна вміти приймати приємні подарунки й показувати свою подяку. Не відмовляй йому в цьому задоволенні — витрачати час і гроші на вас.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які побутові звички можуть вбити стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини