Головна Новини Дозвілля психологія Психологи назвали 5 непомітних звичок, що висмоктують нашу енергію
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи назвали 5 непомітних звичок, що висмоктують нашу енергію

Зазвичай такі звички входять у наш розклад дня непомітно, але несуть на собі плачевні наслідки

17 лютого 2022, 14:24
Поділіться публікацією:

Психічне виснаження – це міф, а сувора реальність. І виною цьому можуть стати наші невинні щоденні звички. Фахівці назвали кілька таких звичок та підказали, як їх уникнути. Зазвичай такі звички входять до нашого розкладу дня непомітно, але несуть на собі плачевні наслідки, пише medium. Звичка сутулитися. Вона призводить до збільшення навантаження на м'язи, суглоби та сухожилля, що своєю чергою призводить до втоми всього організму. Використовуйте спеціальні інструменти: зручний офісний стілець з відповідною спинкою, ортопедичну подушку або корсет.

Психологи назвали 5 непомітних звичок, що висмоктують нашу енергію

Психологи - фото з відкритих джерел

Великі перерви між їжею. Зазвичай фахівці радять їсти що п'ять годин, але тут все індивідуально і залежить від багатьох факторів. Краще завжди носити з собою перекушування, наприклад корисні протеїнові батончики, горіхи або фрукти. Чужі поради. Близькі та друзі можуть підказати вам шлях розвитку, але їх рекомендації завжди слід адаптувати під свої цілі та свою індивідуальність. В іншому випадку ви ризикуєте стати маріонеткою для втілення чужих бажань. Постійне скиглення. Людина, яка часто скаржиться, робить це тому, що бачить загальну картину, дивиться на те, що відбувається з боку, а не зі своєї індивідуальної позиції. В принципі, це корисна властивість, але іноді вона заважає. Приступи лінощів. Якщо ви звикли довго лінуватися, то ви не зможете знайти свою внутрішню силу. Адже у вас стоїть протилежне завдання, правда?

Нагадаємо, як відрізнити, чи любить вас чоловік по-справжньому чи ні? Психологи розповіли про особливості поведінки чоловіків, які справді закохані, і це вже важко приховувати. Чоловік починає симпатизувати жінці фізично, але пізніше саме ментальний та емоційний зв'язок утримує його у стосунках надовго. Якщо ви хочете дізнатися, чи він справді закоханий, то зверніть увагу на вираз його обличчя під час вашого спілкування. Зокрема, розширення зіниць може бути показником інтересу. Це підтверджують і результати численних досліджень: як у мозку активізуються центри, відповідальні отримання задоволення, відбувається викид дофаміну в кров, змушуючи зіниці розширюватися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини