Головна Новини Дозвілля психологія Простий метод, який допоможе позбутися стресу
commentss НОВИНИ Всі новини

Простий метод, який допоможе позбутися стресу

За допомогою цього способу наша підсвідомість позбавляється від негативу

21 жовтня 2020, 21:23
Поділіться публікацією:

Час від часу ми стикаємося зі стресом навіть в своєму будинку, тому іноді хочеться побути наодинці з самим собою і заспокоїти свої думки. Психолог Станіслава Зарудна розповіла, що побороти стрес можна в домашніх умовах, якщо використовувати один нескладний прийом. Про це пише видання newsyou.

Простий метод, який допоможе позбутися стресу

Метод, який допоможе позбутися стресу. Фото: unsplash

Коли ви відчуваєте, що вас долає стрес або негатив, фахівець рекомендує в такому випадку взяти чистий аркуш паперу і написати всі свої думки. В процесі написання ви будете позбавлятися від того негативу, який накопичився, і вам відразу ж стане легше. А після краще знищити списаний аркуш паперу — це дозволить остаточно поставити крапку.

Психолог впевнена в тому, що через написання своїх думок на папері наша підсвідомість очищається, відпускаючи весь негатив. Також вона додала, що гнів або роздратування зовсім необов'язкового описувати словами, їх можна зобразити у вигляді схем або малюнків.

А щоб досягти максимального ефекту після виконаної роботи, Зарудна радить помедитувати на протязі 10-15 хвилин. Головне при цьому, фокусуватися на своєму диханні і перебувати в теперішньому моменті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, знайдений новий спосіб зняття стресу, і для нього потрібна корова. У світі все більшої популярності набирає новий тренд — "koe knuffelen", що в перекладі означає "обійми з коровами". Вчені вважають, що цей спосіб допомагає нормалізувати психологічний стан людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини