Головна Новини Дозвілля психологія П'ять знаків зодіаку, на яких найближчим часом чекають приємні сюрпризи
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять знаків зодіаку, на яких найближчим часом чекають приємні сюрпризи

Астролог назвала щасливчиків

2 березня 2021, 06:50 comments20904
Поділіться публікацією:

З приходом весни в життя деяких знаків зодіаку прийдуть приємні оновлення. Про це пише практикуючий астролог, член Міжнародного Товариства Астрологічних Досліджень США (ISAR) Тетяна Чайковська на своїй сторінці в Facebook.

П'ять знаків зодіаку, на яких найближчим часом чекають приємні сюрпризи

Фото з відкритих джерел

Так, 2 і 3 березня прилив творчих сил і небувалої енергії відчують представники таких знаків: Риби, Скорпіон, Рак, Телець, Козеріг, а також ті, чиї професії пов'язані з модою та красою, солодощами, прикрасами, наукою, технікою, мистецтвом і новими технологіями.

"У цей період спокусницю Венеру приємно приголомшить непередбачуваний Уран, який любить дивувати любов'ю з першого погляду, що раптово нагрянула, або пропозицією руки і серця, несподіваними фінансовими надходженнями і виграшами, — пише Чайковська. — Тому не губіться — чудеса ще трапляються!"

За прогнозом, в ці дні буде гарний час для вчених, політиків, громадських діячів, творчих особистостей, шоуменів і торговців предметами мистецтва. Крім того, зірки обіцяють успішні косметичні та косметологічні процедури. Астролог закликає ловити стріли Амура та прислухатися до дзвону монет.

Нагадаємо, зірки віщують небувалу удачу декільком знакам зодіаку. Дізнайтеся, кому дуже пощастить цієї весни.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що березень — це не тільки початок весни, а ще й початок нового етапу у відносинах для деяких знаків зодіаку. Почуття, які дозріють в душі, отримають свій розвиток в наступному місяці, але передчуття любові може виявитися куди більш приємним і сильним, ніж саме почуття. Так, березень стане доленосним для чотирьох знаків зодіаку. На думку астрологів, перший місяць весни — один з найбільш сприятливих місяців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини