Головна Новини Дозвілля психологія Березень стане доленосним для чотирьох знаків Зодіка: кому пощастить у коханні в цьому місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Березень стане доленосним для чотирьох знаків Зодіка: кому пощастить у коханні в цьому місяці

На думку астрологів, березень - один з найбільш сприятливих місяців

1 березня 2021, 08:44 comments1856
Поділіться публікацією:

Березень — це не тільки початок весни, а ще й початок нового етапу у стосунках для деяких знаків Зодіаку. Почуття, які дозріють в душі, отримають свій розвиток в наступному місяці, але передчуття любові може виявитися куди більш приємним і сильним, ніж саме почуття, передає ТСН.

Березень стане доленосним для чотирьох знаків Зодіка: кому пощастить у коханні в цьому місяці

Кому зі знаків Зодіаку пощастить у коханні в березні - фото з відкритих джерел

Телець (21.04 — 21.05)

За прогнозом астрологів, Тельцям необхідно звернути увагу на людину, яка вже давно знаходиться в їх оточенні, проте відрізняється скромністю і порядністю. Роман, який спалахне у представників цього знака Зодіаку, найімовірніше матиме продовження, аж до шлюбу і створення сім'ї. Самі Тельці будуть дуже здивовані, чому так довго вони з байдужістю ставилися до цієї людини.

Близнюки (22.05 — 21.06)

У цьому місяці Близнюки будуть користуватися небувалою популярністю і привабливістю в очах протилежної статі. Більшість нових знайомств, можуть виявитися не більше, ніж фліртом, однак, на думку астрологів, у представників цього знака є велика ймовірність зустріти свою долю в березні. Саме це почуття можна буде назвати коханням з першого погляду.

Терези (24.09 — 23.10)

Зірки пророкують Терезам прийняття важливих рішень, які будуть пов'язані або з укладання шлюбу, або розставанням. Астрологи вважають, що саме перед таким вибором представників цього знака Зодіаку може поставити їхня друга половинка, яка втомилася перебувати в невизначеному становищі.

Козеріг (22.12 — 20.01)

У березні Козероги знайдуть можливість перезавантажити відносини: друге дихання, що відкриється в результаті, дозволить їм пережити черговий — вже невідомо який за рахунком — медовий місяць, що, в свою чергу, надихне представників знака на нові професійні успіхи.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що згідно з прогнозом астрологів, п'яти знакам Зодіаку вдасться змінити своє життя в 2021 році, який проходить під заступництвом Білого Металевого Бика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини