Головна Новини Дозвілля психологія П'ять важливих життєвих уроків, які ми розуміємо надто пізно
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять важливих життєвих уроків, які ми розуміємо надто пізно

Нейросоціопсихолог Конор Хоган назвав п'ять життєвих уроків, які більшість людей засвоює надто пізно

12 березня 2022, 05:20
Поділіться публікацією:

Життя досить непередбачуване і постійно дає нам важливі уроки, адже кожен день ми дізнаємося про щось нове й отримуємо колосальний досвід. Проте, є життєві принципи, які багато людей розуміють надто пізно. Нейросоціопсихолог Конор Хоган назвав 5 головних із них.

П'ять важливих життєвих уроків, які ми розуміємо надто пізно

Які життєві уроки ми засвоюємо надто пізно (фото з відкритих джерел)

Життя лише одне

Багато людей сприймають життя, як належне і часом не замислюються про те, наскільки воно цінне і що потрібно ловити кожен момент і насолоджуватися кожним прожитим днем. Завжди потрібно цінувати шанс, отриманий від Всесвіту.

Вибір, який ви робите визначає ваш шлях

Експерт каже, що будь-який вибір, який робить людина впливає на її життя та долю, хоч він, здається, і незначний, на перший погляд. Тому потрібно розуміти, що від вас самих залежить дуже багато, і щоб отримати бажане, потрібно докладати зусиль.

У вас стільки ж здібностей, як і у більшості інших людей

Бувають ситуації, коли ви зустрічаєте людину і думаєте, що ось ви не настільки хороші або розумні, але насправді ви просто недооцінюєте себе. Потрібно боротися зі своїми комплексами, підвищувати самооцінку та розвивати вміння самопрезентації себе як особистості.

Те, що ви "занадто старі" — дурне виправдання, яке ви придумали

Експерт каже, що це безглузде виправдання, на яке часто спираються люди середнього віку, які не мають проблем зі здоров'ям. Не потрібно вигадувати собі щось і обмежувати себе, тому що у вас є здатність змінюватись і достатньо сил, щоб упоратися з усім.

Вам не потрібно, щоб інші вірили у вас, поки ви вірите у себе

Часто люди шукають підтримку в оточуючих, а коли її не знаходять або вона слабко виражена, то опускають руки. Але не можна так робити, повірте в себе самі, свої сили і в те, що можете досягти успіху в багатьох справах. Не бійтеся ризикувати!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які життєві істини ніхто не хоче визнавати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини