Головна Новини Дозвілля саморозвиток П'ять життєвих істин, які ніхто не хоче визнавати
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять життєвих істин, які ніхто не хоче визнавати

Ці істини варто пам'ятати кожному з нас

14 січня 2021, 06:10 comments1294
Поділіться публікацією:

Багато людей, глибоко загрузнувши у своїх думках, забувають або заперечують важливі життєві істини, які допомагають нам більше зрозуміти себе, оточуючих і дають нам можливість розвиватися.

П'ять життєвих істин, які ніхто не хоче визнавати

(фото з відкритих джерел)

Легше триматися, ніж відпустити та рости

Для того, щоб рухатися вперед, а не стояти на одному місці, вам потрібно розвиватися і часом відпускати людей, роботу, свої комплекси та страхи, які заважають вам досягти своєї мети. Не бійтеся відпускати, і ви зрозумієте, що деякі речі не настільки важливі, як здавалося на перший погляд.

Ми витрачаємо багато часу на занепокоєння

Потрібно зрозуміти, що занепокоєння і тривога ніяк не вплинуть і не змінять результат. Тренуйте свій розум, щоб не впадати в паніку, а зберігати спокій за будь-яких життєвих ситуаціях. Більше робіть — менше хвилюйтеся.

Ми плутаємо зайнятість з продуктивністю

Ми повинні звертати увагу виключно на зростання. Тому сфокусуйтеся на тому, що дійсно важливо і відпустіть то, що не дозволяє вам розвиватися.

Чим більше безконтрольних грошей, тим більше проблем

Всі люди прагнуть до багатства, але не всі вміють його контролювати. Варто уникати непотрібних витрат на речі, які вам не особливо потрібні, щоб вразити якихось людей (колег, знайомих), хоча спілкуватися з ними у вас немає бажання. Потрібно навчитися управляти грошима, щоб вони не стали керувати вами.

Наші модні гаджети часто знеособлюють нас

Сучасний світ важко уявити без гаджетів, які буквально захопили всю нашу увагу. Але людям варто бути більш людяними та добрими. Не потрібно ховатися за смартфонами та ділитися емоціями тільки за допомогою смайлів. Набагато важливіше особисті розмови, зоровий контакт, і в цілому реальне життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які важливі життєві правила використовують успішні жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Inna

14 січня 2021, 10:36

Гаджеты и реклама уже победили людей. Абсолютно одинаковый внешний вид - брови-ресницы-татуаж стрелок, губ и т.д и т.п. В одежде тупые тенденции - если раньше зимой выставляли пупки, то теперь из под подстреленых штанов и укороченных ботинок голые костяшки ног - модно ж ведь. Человек уже не похож на самого себя с собственным я духовным, только внешние признаки остались((( Проще гораздо уткнуться в смартфон и спрятаться от внешнего мира и даже от себя.


Новини