Головна Новини Дозвілля психологія П'ять речей, які потрібно пам'ятати, коли ви «зломлені»
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, які потрібно пам'ятати, коли ви «зломлені»

Психологи розповіли, що потрібно пам'ятати в найважчі періоди свого життя, коли ви відчуваєте, що «зломлені»

14 червня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

У багатьох людей трапляються такі життєві моменти, коли їм здається, що весь світ налаштований проти, коли немає ані бажання, ані сил рухатися далі. У таких ситуаціях людина відчуває, що "зломлена". Але ніколи не потрібно здаватися, адже цей важкий життєвий етап може бути початком чогось нового і хорошого.

П'ять речей, які потрібно пам'ятати, коли ви «зломлені»

Що потрібно пам'ятати, коли ви «зломлені» / Фото: wall.alphacoders

Психологи розповіли, які речі потрібно пам'ятати, коли все падає з рук.

Пам'ятайте, що біль дозволяє вам рости

У житті бувають як хороші, так і погані моменти. І те, й інше потрібно вміти приймати з вдячністю, адже проходячи через труднощі, людина стає сильнішою й отримує безцінний досвід. Пам'ятайте, що робота над собою робить вас мудрішими.

Вчіться приймати та поважати свої почуття

Не бійтеся висловлювати свої емоції і почуття. Перестаньте їх блокувати, а приймайте, попри те, позитивні вони чи ні. Якщо ви переповнені негативом (образами, ревнощами, сумом, відчаєм), то прийміть їх, тому що так їх буде легше відпустити і забути.

Не накопичуйте в собі почуття, щоб в один прекрасний момент вони не виплеснулися назовні і не погіршили ситуацію, спровокувавши скандал, бійку або сварку. Вияв емоцій є невід'ємною частиною життя.

Пам'ятайте про свою мету

Ваш життєвий досвід  (як негативний, так і позитивний) дозволяє розширити перспективу світу. Біль, який ви пережили, дозволяє вам співпереживати і ототожнювати себе з чужим болем і щиро цінувати щастя.

Пам'ятайте свої "чому" і міркуйте про те, як негативні ситуації, з якими вам довелося стикатися в житті, дозволяють побачити більш чітку мету, допомагають краще зрозуміти своє призначення на цій планеті.

Концентруйтеся на позитивних сторонах життя

Якщо ви відчуваєте, що морально "зломлені", подивіться на ситуацію з іншого боку і спробуйте знайти в ній хороші сторони. Один із перших кроків до зцілення і просвітління — оточити себе позитивом. Налаштуйте себе на те, що завтра буде новий день і він принесе вам багато радості і приємних подій. Потрібно просто в це повірити!

Пам'ятайте, що все в цьому світі тимчасово

За чорною смугою неодмінно піде біла, тому не здавайтеся і завжди йдіть вперед. Ким би ви не були, знайте, що ви можете бути краще. Ви можете робити те, що хочете, поки хочете. Позитивні думки — це ключ до щастя. Все в житті тимчасово. Тому не ускладнюйте.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як перестати залежати від думки оточуючих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Жора

14 червня 2021, 14:59

я так уже лет 15 живу... Лучше не будет, просто поверьте


Новини